Metro-portal.hr

objavljeno 09.03.2014. 23:01:00
SAVJETI

Savršen seks možete imati i vi :)

Par jednostavnih savjeta kako unaprijediti svoje igrice pod plahtama i podići ih na potpuno novu razinu

Priuštite dragoj masažu
Priuštite dragoj masažu (Arhiva)

Kako malo začiniti igrice pod plahtama pitanje je koje si, prije ili kasnije, mora postaviti svaki muškarac kad primjeti da stvari postaju mehaničke i rutinske i da žara u krevetu više nema ni izbliza kao prije.

Savjeti nisu ni komplicirani ni nemogući, dovoljno je malo želje i volje i da bi se stvari popravile i postale još bolje nego što su bile u najboljim danima.

Za početak, priuštite dragoj masažu. Normalnu, barem na početku ... Neka legne na krevet na trbuh, tako da ne padnete u iskušenje i krenet odmah na predigru. Masirajte po pravilima, tako da se partnerica stvarno dobro opusti, i tek onda krenite dalje.

Vaš prvi cilj su vrat i ušne resice. Par nježnih poljubaca po vratu i grickanje ušne resice bit će joj dobar znak da je vrijeme za okretanje na leđa i početak predigre. Mali savjet - nemojte koristiti previše ulja tijekom masaže, jer bi na taj način mogli smanjiti osjećaj dodira.

Ne zaboravite još jednu veliku istinu - mozak je najveći seksualni organ. Stoga, predigra može početi već u kafiću, u trgovini ili automobilu šaputanjem na uho, uz par detalja i ideja što biste mogli raditi.

Dovoljno će biti samo par naznaka da joj podigne temperaturu na željenu razinu, tako da će u krevetu žara biti u izobilju.

09.03.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/savrsen-seks-mozete-imati-i-vi/83713/