« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
KARIPSKO PODMORJE

Satelit otkrio još jednu moguću Atlantidu

VIDEO - Novo otkriće pokazuje velik broj pravilnih struktura od kojih neke imaju piramidalne oblike

Satelit otkrio još jednu moguću Atlantidu
Satelit otkrio još jednu moguću Atlantidu (YouTube)
Više o

potopljeni grad

,

Karipsko more

,

Karibi

,

Atlantida

Nedavno objavljene satelitske snimke koje je Paris Heraldu dostavila za sada još uvijek anonimna skupina pomorskih arheologa, pokazuju zapanjujuće pravilne strukture u karipskom podmorju. Točna lokacija za sada je još uvijek nepoznata, ali snimke su odmah pobudile nadu u pronalazak još jedne od mogućih Atlantida.

U novootkrivenim ruševinama jasno se vide strukture koje su neki promatrači već povezali s piramidama, a istraživači zaslužni za otkriće smatraju kako se radi o građevinama starijim od službeno potvrđene starosti egipatskih piramida.

Trenutno se radi na sakupljanju sredstava za detaljnije istraživanje lokacije, što je vjerojatno i razlog objave snimaka.

Ukoliko se dođe do željenih sredstava lako je moguće da će se 'ortodoksna' arheologija, kako su proteklih godina već pokazali brojni slični pronalasci diljem svijeta (Japan, Indija, cijeli Mediteran, Karibi...), morati suočiti s onime od čega već neko vrijeme strepi - činjenicom da mnoge 'istine' jednostavno ne odgovaraju novim pronalascima i podacima do kojih su došle neke druge grane znanosti.

17.12.2009. 18:39:19
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    17.12.2009. 19:25
    bilo bi lijepo, ali to je standardna pikselacija uzrokovana kompresijom satelitskih digitalnih slika... česta pojava na google mapsu...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh