« Spektakli
objavljeno prije 14 godina
MTV MOVIE AWARDS

Sandra Bullock ponovno ljubi - ženu

POGLEDAJTE GALERIJU - Sandra Bullock se nakon bračnog brodoloma vratila u punom sjaju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube/Getty Images)
Više o

Scarlett Johansson

,

Ryan Reynolds

,

poljubac

,

MTV Movie Awards

,

Sandra Bullock

Nakon velike drame u privatnom životu, Sandra Bullock se ponovno počela pojavljivati u javnosti.

U subotu je proglašena zabavljačicom godine prema izboru trupa američke vojske, a sinoć je na dodjeli MTV Movie Awardsa opravdala titulu iznenada poljubivši Scarlett Johansson na pozornici.

Scarlett je, naime, mijenjala Sandrinog filmskog partnera Ryana Reynoldsa s kojim je glumica bila nominirana u kategoriji za najbolji filmski poljubac. Na pitanje zašto i ona dodjeljuje nagradu Sandri Bullock, iako nisu zajedno glumile, rekla je da samo želi "dati pusu Sandri" koju je na kraju i dobila.

Iako su nagradu za najbolji poljubac osvojili protagonisti Sumraka, Sandra Bullock kući nije otišla praznih ruku jer joj je dodijeljena prestižna nagrada za životno djelo. 

"Znam da ovakve nagrade dobivaju stare osobe koje bi trebale svoje mjesto ustupiti mladim talentima. Ali to se u mom slučaju neće dogoditi. Ja ostajem. Bez obzira na to što ste o meni čitali i slušali, volim svoj posao i ne namjeravam od njega odustati", istaknula je Bullock u govoru.

Najveći pobjednik ovogodišnje dodjele MTV Movie Awardsa je drugi dio filma Sumrak, a najveći su gubitnici protagonisti komedije Mamurluk koji su bili nominirani u šest kategorija, a na kraju su osvojili samo jednu nagradu. Mladi mjesec osvojio je nagradu za najbolji film, poljubac, glavnu žensku ulogu (Kristen Stewart) te glavnu mušku ulogu (Robert Pattison).

07.06.2010. 09:21:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh