« Spektakli
objavljeno prije 14 godina
OSBOURNES

Ozzy Osbourne nakon smrti planira donirati svoje tijelo muzeju

Ozzy vjeruje da je sve što je preživio vrijedno divljenja posjetitelja londonskog Prirodoslovnog muzeja

(Wikipedia)
Više o

Ozzy Osbourne rođendan

,

Benkovci

,

znakovi da vas dijete voli

,

Barbra Streisand

Frontman Black Sabbatha Ozzy Osbourne, koji se godinama borio s alkoholom i drogom, vjeruje da je "medicinsko čudo", budući je ostao živ usprkos svim tvarima koje je stavio u svoje tijelo i vjeruje da bi njegov leš trebao biti prikazan u londonskom Natural History Museumu!

"Po svemu sudeći ja sam medicinsko čudo. Kada umrem, trebao bi donirati svoje tijelo Prirodoslovnom muzeju. U redu je kad netko izdrži par dana, ali ja tako živim 40 godina. U jednom trenutku sam bio pio četiri boce konjaka na dan, padao u nesvijest, pa se vraćao, i nastavljao dalje. Dok se snimao TV show 'Osbournes' uzimao sam  42 vrsta lijekova na recept, ujutro, u podne i noću - i to sam uzimao prije sve droge koju sam pušio u 'sigurnoj' sobi, daleko od kamera. U međuvremenu, pušio sam cigare kao da su cigarete. Čak sam i u krevetu pušio", priznaje Ozzy Osbourne.

Ovaj poznati 61-godišnjak priznaje da mu je zalihu lijekova na recept i tableta protiv bolova bila tako velika, da mu je prijatelji dao nadimak „Dr. Ozzy".

Objasnio je za časopis Sunday Times: "Smiješno je to da su me moji prijatelji zvali  „Dr. Ozzy" godinama - uglavnom zato što sam bio poput hodajuće ljekarne. Sjećam se jednom u 80-ima, kada je prijatelj je došao k meni s bolom u nozi. Otišao sam po svoj „poseban" kofer, izvadio tabletu veličine loptice za golf i rekao:"Evo, uzmi ovo." Bio je to ibuprofen, koji sam imao prije nego što ste ga mogli kupiti na šalteru u Velikoj Britaniji. Vratio se nekoliko sati kasnije i rekao: „Dr Ozzy, ti si me ozdravio!" Jedini problem je što sam mu dao dovoljno da se izliječi debelog slona. To je bilo u stara vremena, naravno, prije nego su izmislili sudske tužbe. Ne bi to nikad više napravio. Časna riječ. "

08.06.2010. 09:24:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh