« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
FESTIVALI

RockLive 9 počinje za tri dana

Još samo tri dana dijele nas do ovogodišnjeg 9. RockLive Festivala. Velik broj izvođača koje predvode TBF, Vojko V, Kukus, Pero Defformero, M.O.RT. Đubrivo, Fakofbolan, zabavljat će posjetitelje na „podravskom moru“

Samo što nije počelo...
Samo što nije počelo... (Rocklive)
Više o

program

,

festivali

,

Rocklive 2019

Društvene mreže ovih dana pune su odličnih fotografija s lokacije festivala, gdje već nekoliko dana traju pripreme za ovu trodnevnu manifestaciju. Uređuje se kamp, pripremaju pozornice, označuju festivalski punktovi. Sve to kako bi posjetiteljima pružili tri dana nezaboravne zabave.

Festivalski kamp otvara se u četvrtak 25.7. u 10h, iako su brojni posjetitelji najavili svoj dolazak već u srijedu u popodnevnim satima.

Program u četvrtak odvija se na glavnoj pozornici uz jezero, dok se u petak pokreće „Kamp stage" već u 18h, a ranije od 14h kreću festivalske radionice.

Istim tempom program će se odvijati i u subotu 27.7.

Ove godine kamperi će se u društvu udruge Mamuze, zabavljati na radionicama izrade personalizirane majice, izrade ukrasa za šatore, moći će napraviti razglednicu ili zavrtjeti hula-hoop.

U kampu je ove godine osigurana lokacija za čuvanje osobnih stvari i punjenje mobitela koja će svakog dana raditi od 10 do 21h.

Autobus iz centra Koprivnice prema Šoderici vozi svakog dana u 19h, a povratak je predviđen za 03h svake večeri, dok će voziti i u nedjelju 28.7. u 10h.

U prodaji su trenutno festivalske ulaznice koje vrijede za sva 3 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice do 24.7. je 110kn, dok će na blagajni festivala iznositi 130kn.

Dnevne ulaznice moguće je kupiti na blagajni festivala, svakog dana po 80kn.

Direktan link za festivalske ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-9-6069

U cijenu ulaznice uključen je i boravak u festivalskom kampu.

Vidimo se uskoro na jezeru Šoderica pored Koprivnice!

23.07.2019. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh