« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
ANTI-AGE

Riješite se bora na prirodan način

Anti-age kremice spadaju među najskuplje na policama sredstava za ljepotu, a prave i učinkovite anti-age pripravke možete pronaći - u tanjuru

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

losos

,

mladolik izgled

,

kelj

,

lijepa koža

,

uklanjanje bora

,

acai bobice

,

anti-age

Ljepota počinje u tanjuru, pa tako i ljepota kože, jer mladolik izgled možete sačuvati pravilnim odabirom hrane, bez potrebe za kupovinom skupih anti-age krema.

Tako, primjerice, čudesne acai bobice imaju dvostruko više antioksidansa od borovnica, a prepune su i omega-3, omega-6 i omega-9 masnih kiselina koje djeluju protuupalno, vlaže kožu i jačaju mišićno tkivo, što sve zajedno smanjuje bore.

>> Pomladite se hranom >>

Kelj je sve samo ne pomodna hrana, no tu činimo veliku grešku - on je pun luteina koji pomaže u opskrbi kože kisikom, a uz to ima i vitamin A koji poboljšava tonus kože i sprječava njeno preuranjeno starenje.

Losos svojim velikim udjelom omega-3 masnih kiseline sprječava crvenilo i natečenost, kao i isušivanje kože, što sve zajedno sprječava pojavu bora, pa se preporučuje da bude na jelovniku dva puta tjedno.

>> Pet namirnica za lice bez bora >>

Šipak ili nar odličan je izbor za svaki dan, jer sadrži elaginsku kiselinu koja se bori protiv slobodnih radikala, punikalagin koji potiče proizvodnju kolagena, a vitamin C će se pobrinuti za zaštitu kože od utjecaja sunca.

Stoga, neka ove namirnice budu što češće na vašem jelovniku i ne morate brinuti za ljepotu kože.

11.09.2014. 09:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh