« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
NI SLAVNIMA NIJE LAKO

Rihanna izviždana na koncertu u Belfastu

Osim što je koncert kasnio više od 90 minuta,dio je gledatelja optužio pjevačicu da je neke pjesme jedva otpjevala zbog alkoholiziranosti

Fotografija vijesti
Više o

Rihanna

,

koncert Rihanne

Nakon što je usrećila svoje fanove prošlog tjedna hodajući u toplesu za vrijeme pauze na snimanju spota za svoju novu pjesmu, Rihanna je sve to uspjela pokvariti vrlo neodgovornim odnosom prema ljudima koji su došli na njezin koncert u glavnom gradu Sjeverne Irske, Belfastu.

Naime, tamnoputa je pjevačica s Barbadosa na koncert u Odyssey Areni kasnila više od 90 minuta, što je poprilično naljutilo fanove koji su je željno isčekivali. Nakon što se napokon pojavila na pozornici, dočekana je s velikim negodovanjem i zvižducima.

Unatoč tomu što je koncert uspješno privela kraju, bijesni su fanovi na internetskim forumima sasuli cijeli niz optužbi na račun neodgovorne pjevačice, a među njima se našla i ona da je bila vidno pijana te da je neke dionice katastrofalno otpjevala.

U svojoj poruci na Twitteru Rihanna se ispričala svim fanovima te se opravdala greškom u organizaciji. Dodala je i kako nije konzumirala alkohol prije nastupa.

Sve u svemu, sumnjamo da će ova neugodnost dugoročno naštetiti planetarno popularnoj pop zvijezdi, ali se ipak nadamo da će ovakvi ispadi slavnih pjevača i pjevačica u budućnosti biti što rjeđi.

03.10.2011. 17:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh