« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PROMOCIJA GLAZBE

Dubrovački simfonijski orkestar na turneji po Indoneziji

Dubrovački simfonijski orkestar otputovao je u Indoneziju na turneju, a sva tri planirana koncerta održati će se pod dirigentskom palicom Noormana Widjaja

Fotografija vijesti
Više o

Indonezija

,

turneja

,

Dubrovački simfonijski orkestar

,

Noorman Widjaja

Dubrovački simfonijski orkestar danas je otputovao na desetodnevnu turneju u Indoneziju, javlja Hina.

Kako je rekao ravnatelj Pero Šiša, to je prilika za još jednu uspješnu promociju dubrovačkih glazbenika koji nakon godinu dana ponovno nastupaju u Indoneziji, gdje će održati tri koncerta.

Prvi koncert bit će u subotu, 8. listopada u jednoj od najljepših koncertnih dvorana u Aziji - Auli simfonija Jakarta, gdje će uz dubrovačke simfoničare nastupiti ruski pijanist Andrey Pisarev, a na programu će biti djela Čajkovskog i Dvoraka.

U nedjelju, 9. listopada Dubrovčani će nastupiti u dvorani Grand Melia, a na programu će biti djela Straussa.

Posljednji koncert bit će u srijedu 12. listopada u Vihara hramu u Medanu, na otoku Javi, a kao solisti nastupit će indonezijska pijanistica Christine Uotomo i njemački violinist Iskandar Widjaja.

Na programu su djela Čajkovskog.

Na sva tri koncerta Dubrovačkoga simfonijskog orkestra ravnat će jedan od najboljih azijskih dirigenata Noorman Widjaja.

Dubrovački simfonijski orkestar proteklih godina uspješno je gostovao u nekoliko zemalja među kojima su SAD, Lichtenstein, Njemačka, Švicarska i Indonezija.

04.10.2011. 14:54:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh