Metro-portal.hr

objavljeno 03.10.2011. 17:23:00
NI SLAVNIMA NIJE LAKO

Rihanna izviždana na koncertu u Belfastu

Osim što je koncert kasnio više od 90 minuta,dio je gledatelja optužio pjevačicu da je neke pjesme jedva otpjevala zbog alkoholiziranosti

Fotografija vijesti

Nakon što je usrećila svoje fanove prošlog tjedna hodajući u toplesu za vrijeme pauze na snimanju spota za svoju novu pjesmu, Rihanna je sve to uspjela pokvariti vrlo neodgovornim odnosom prema ljudima koji su došli na njezin koncert u glavnom gradu Sjeverne Irske, Belfastu.

Naime, tamnoputa je pjevačica s Barbadosa na koncert u Odyssey Areni kasnila više od 90 minuta, što je poprilično naljutilo fanove koji su je željno isčekivali. Nakon što se napokon pojavila na pozornici, dočekana je s velikim negodovanjem i zvižducima.

Unatoč tomu što je koncert uspješno privela kraju, bijesni su fanovi na internetskim forumima sasuli cijeli niz optužbi na račun neodgovorne pjevačice, a među njima se našla i ona da je bila vidno pijana te da je neke dionice katastrofalno otpjevala.

U svojoj poruci na Twitteru Rihanna se ispričala svim fanovima te se opravdala greškom u organizaciji. Dodala je i kako nije konzumirala alkohol prije nastupa.

Sve u svemu, sumnjamo da će ova neugodnost dugoročno naštetiti planetarno popularnoj pop zvijezdi, ali se ipak nadamo da će ovakvi ispadi slavnih pjevača i pjevačica u budućnosti biti što rjeđi.

03.10.2011. 17:23:00
http://metro-portal.hr/rihanna-izvizdana-na-koncertu-u-belfastu/63939/