« Kazalište
objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana
DANI SATIRE

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor zatvaraju 46. Dane satire

Međunarodni festival 46. Dane satire Fadila Hadžića zatvorit će u utorak 21. lipnja, nakon svečane dodjele nagrada Rade Šerbedžija će u Satiričkom kazalištu Kerempuh nastupiti u pratnji glazbenog sastava Zapadni kolodvor

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor
Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor (Arhiva)
Više o

Rade Šerbedžija

,

Zapadni kolodvor

,

46. Dani satire Fadila Hadžića

Koncertom pod nazivom "Ne okreći se sine", što je naziv njegovog posljednjeg uspješnog albuma, Šerbedžija će predstaviti svoje nove pjesme o kojima je već afirmativno pisala kritika i izvesti stare hitove koji su obilježili njegovu karijeru.

U sklopu ove koncertne turneje Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor nastupili su već u Mariboru, Osijeku, Slavonskom Brodu, Sarajevu, Zadru, Beogradu, Subotici, gdje su oduševili brojnu publiku.

Nakon zagrebačkog koncerta prvog ljetnog dana u kazalištu Kerempuh, do kraja godine planirani su još nastupi u Sloveniji, Švedskoj i Makedoniji. 

Glumac svjetskog ugleda, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija u pratnji Zapadnoga kolodvora prve ljetne noći pružit će svojoj publici još jedno nezaboravno iskustvo, poručuju iz Kerempuha.

Koncertu će prethoditi dodjela nagrada 46. Dana satire Fadila Hadžića i svečano zatvaranje festivala.

Festival se ove godine održava od 3. lipnja a u konkurenciji za nagrade je jedanaest predstava koje je izbornica Jelena Kovačić odabrala među 58 prijavljenih, i to iz Zagreba, Splita, Rijeke, Pule, Beograda, Subotice i Sarajeva.

O nagradama ove godine odlučuje žiri u sastavu Bojana Radović, Katarina Pejović i Ksenija Pajić.

19.06.2022. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh