« Hi-tech
objavljeno prije 15 godina

Putovanje do Zlatne nagrade Web::Strategije

Kako se prijaviti na natječaj za nagradu Zlatno web poslovanje 2008

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (WS)
Više o

Web Strategija

,

Zlatno web poslovanje

,

Web radionica

Poslovali ste tokom prošle godine putem interneta? Upravo je vrijeme da se "ukrcate na vlak" s kojim ćete otputovati do Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Zlatno web poslovanje 2008. Potrebno je samo da navedete podatke o tvrtki i opišete inventivnost Vašeg web poslovanja te pošaljete prijavu na nominacija@webstrategija.com i možda baš Vi preuzmete nagradu 17.6. (srijeda) u Zagrebu uoči Web::Strategije 5.0, konferencije o web poslovanju. Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti ovdje.

Nominacije za prestižno Zlatno web poslovanje u 2008. su u tijeku

U toku su prijave za prestižnu Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Zlatno web poslovanje 2008., te je pravi trenutak da posjetite stranice za prijavu, opišete inventivnost Vašeg web poslovanja i pošaljete ga na e-mail nominacija@webstrategija.com najkasnije do 11. lipnja. Dodjela tri Zlatne nagrade odvijati će se na petoj konferenciji o web poslovanju pod nazivom Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje,  17. lipnja (srijeda) u modernom kongresnom centru u Zagrebu - Hypo EXPO XXI.

Predsjednik ocjenjivačkog odbora za kategoriju Zlatno web poslovanje 2008., Dario Šuveljak naznačio je svim nominiranima neke od kriterija ocjenjivanja, a to su vizualni identitet, pristupačnost, interaktivnost, multimedijalnost, inovativnost, pristup informiranju, korisnička podrška, sigurnost, osobno zadovoljstvo korisnika, te drugi. Nagrada će se dodjeljivati web portalima, web trgovinama ili web bankarstvima.

"Nagrada pokazuje i dokazuje kompetentnost, inovativnost i profesionalnost nagrađenog koji upotrebom različitih znanja, inovacija i tehnologija stvara na internetu baziran poslovni model koji privlači zainteresirane i stvara platformu za dugoročnu uspješnu suradnju s kupcem" - izjavio je Dario Šuveljak, predsjednik ocjenjivačkog odbora.

Dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije održati će se pod zlatnim pokroviteljstvom kreativne agencije Omega Media, srebrnim pokroviteljstvom web studija Virtus Dizajn, brončanim pokroviteljstvom tematske tražilice GoCar, učilišta Filaks, IT tvrtke Internet Softver i banke Volksbank, te uz suorganizacijsku pomoć: Hypo EXPO XXI, Nivas, Stedas, Stimulans, Pago, Podravka, Jamnica, OH!, Nova Noa i Abrakadabra, te edukacijskog partnera učilišta Cognita. Medijski dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije prate relevantni tiskani, radijski, TV i internetski domaći i strani mediji -  Business.hr, Net.hr, tportal.hr, Forum.hr, 24sata.hr, Monitor.hr, Poslovni.hr, Metro-portal.hr, ETARGET kontekstualne mreže, te drugi jaki mediji - Lider, Poslovni savjetnik, časopis VIDI, Slobodna Dalmacija, Glas Istre, Kapital Network televizija i radio Cibona.

WeBuRa - Web Business Radionica

U suradnji sa projektom Web::Edukacije, peta Web::Strategija ovoga puta trajati će dva dana, 17. i 18. lipnja. Prvi dan na konferenciji Vas osim niza edukativnih i savjetodavnih predavanja očekuje i okrugli stol sa poslovnim ljudima iz web biznisa, te ugodno druženje uz hranu i piće, a drugi dan za sve zainteresirane održati će se Web Business Radionica namijenjena početnicima gdje će polaznici dobiti savjete kako uz isplativija ulaganja iskoristiti poslovni potencijal interneta, pogotovo u vrijeme recesije. Osim toga radionica će prisutnima pokazati ne samo kako pisati i grafički oblikovati sadržaje za web, već će naučiti polaznike i koji poslovni modeli funkcioniraju na internetu, zašto i po čemu su drugačiji od onih koje znamo, te koliko je kreativni marketing presudan u web poslovanju. Web Business Radionica će biti organizirana za malu grupu zainteresiranih te će se održati u popodnevnim satima 18.6. (četvrtak) u VMD zgradi, na križanju Vukovarske avenije i Radničke ceste u Zagrebu. Radionicu mogu upisati samo sudionici konferencije dan prije, a cijena radionice iznosi tek 510 kuna + pdv. Prijavu je nužno poslati pismenim putem na e-mail: info@webstrategija.com.

02.06.2009. 11:09:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh