Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2009. 11:09:21

Putovanje do Zlatne nagrade Web::Strategije

Kako se prijaviti na natječaj za nagradu Zlatno web poslovanje 2008

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (WS)

Poslovali ste tokom prošle godine putem interneta? Upravo je vrijeme da se "ukrcate na vlak" s kojim ćete otputovati do Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Zlatno web poslovanje 2008. Potrebno je samo da navedete podatke o tvrtki i opišete inventivnost Vašeg web poslovanja te pošaljete prijavu na nominacija@webstrategija.com i možda baš Vi preuzmete nagradu 17.6. (srijeda) u Zagrebu uoči Web::Strategije 5.0, konferencije o web poslovanju. Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti ovdje.

Nominacije za prestižno Zlatno web poslovanje u 2008. su u tijeku

U toku su prijave za prestižnu Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Zlatno web poslovanje 2008., te je pravi trenutak da posjetite stranice za prijavu, opišete inventivnost Vašeg web poslovanja i pošaljete ga na e-mail nominacija@webstrategija.com najkasnije do 11. lipnja. Dodjela tri Zlatne nagrade odvijati će se na petoj konferenciji o web poslovanju pod nazivom Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje,  17. lipnja (srijeda) u modernom kongresnom centru u Zagrebu - Hypo EXPO XXI.

Predsjednik ocjenjivačkog odbora za kategoriju Zlatno web poslovanje 2008., Dario Šuveljak naznačio je svim nominiranima neke od kriterija ocjenjivanja, a to su vizualni identitet, pristupačnost, interaktivnost, multimedijalnost, inovativnost, pristup informiranju, korisnička podrška, sigurnost, osobno zadovoljstvo korisnika, te drugi. Nagrada će se dodjeljivati web portalima, web trgovinama ili web bankarstvima.

"Nagrada pokazuje i dokazuje kompetentnost, inovativnost i profesionalnost nagrađenog koji upotrebom različitih znanja, inovacija i tehnologija stvara na internetu baziran poslovni model koji privlači zainteresirane i stvara platformu za dugoročnu uspješnu suradnju s kupcem" - izjavio je Dario Šuveljak, predsjednik ocjenjivačkog odbora.

Dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije održati će se pod zlatnim pokroviteljstvom kreativne agencije Omega Media, srebrnim pokroviteljstvom web studija Virtus Dizajn, brončanim pokroviteljstvom tematske tražilice GoCar, učilišta Filaks, IT tvrtke Internet Softver i banke Volksbank, te uz suorganizacijsku pomoć: Hypo EXPO XXI, Nivas, Stedas, Stimulans, Pago, Podravka, Jamnica, OH!, Nova Noa i Abrakadabra, te edukacijskog partnera učilišta Cognita. Medijski dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije prate relevantni tiskani, radijski, TV i internetski domaći i strani mediji -  Business.hr, Net.hr, tportal.hr, Forum.hr, 24sata.hr, Monitor.hr, Poslovni.hr, Metro-portal.hr, ETARGET kontekstualne mreže, te drugi jaki mediji - Lider, Poslovni savjetnik, časopis VIDI, Slobodna Dalmacija, Glas Istre, Kapital Network televizija i radio Cibona.

WeBuRa - Web Business Radionica

U suradnji sa projektom Web::Edukacije, peta Web::Strategija ovoga puta trajati će dva dana, 17. i 18. lipnja. Prvi dan na konferenciji Vas osim niza edukativnih i savjetodavnih predavanja očekuje i okrugli stol sa poslovnim ljudima iz web biznisa, te ugodno druženje uz hranu i piće, a drugi dan za sve zainteresirane održati će se Web Business Radionica namijenjena početnicima gdje će polaznici dobiti savjete kako uz isplativija ulaganja iskoristiti poslovni potencijal interneta, pogotovo u vrijeme recesije. Osim toga radionica će prisutnima pokazati ne samo kako pisati i grafički oblikovati sadržaje za web, već će naučiti polaznike i koji poslovni modeli funkcioniraju na internetu, zašto i po čemu su drugačiji od onih koje znamo, te koliko je kreativni marketing presudan u web poslovanju. Web Business Radionica će biti organizirana za malu grupu zainteresiranih te će se održati u popodnevnim satima 18.6. (četvrtak) u VMD zgradi, na križanju Vukovarske avenije i Radničke ceste u Zagrebu. Radionicu mogu upisati samo sudionici konferencije dan prije, a cijena radionice iznosi tek 510 kuna + pdv. Prijavu je nužno poslati pismenim putem na e-mail: info@webstrategija.com.

02.06.2009. 11:09:21
http://metro-portal.hr/putovanje-do-zlatne-nagrade-web-strategije/18503/