« Stand up
objavljeno prije 10 godina
TEMATSKI STAND UP

Putevima Azije u Studiju smijeha

Predstavljanje avantura po Aziji i tematski stand up u Studiju smijeha 6. i 7. svibnja

Putevima Azije uz urnebesan stand up
Putevima Azije uz urnebesan stand up (Studio Smijeha)
Više o

stand up komedija

,

Putevima Azije

,

tematski stand up

Privlači vas užurbanost velikih azijskih gradova poput Bangkoka, Kuala Lumpura i Tokija ili ste više skloni ideji opuštenog pristupa životu i uživanja na rajskim plažama?
Azija posjeduje sve što ikada možete poželjeti, odlučite što je to što vas pokreće i potražite isto na jednoj od lokacija koje ćemo predstaviti na druženju 6. svibnja.

Iskusni vodiči i putnici agencije Jungle Tribe 6. svibnja za vas organiziraju druženje na kojemu će vas provesti putevima Azije kroz individualne prezentacije popraćene korisnim informacijama i brojnim anegdotama koje su popratile i začinile njihova putovanja. Da sve ne bi ostalo samo na priči očekuju vas i gastronomska i druga iznenađenja kako bi vam što vjernije dočarali okuse i mirise azijskog kontineta.

S obzirom da je Azija kontinent osmijeha, zajedničkim snagama Jungle Tribe i Studio Smijeha su 7. svibnja za vas pripremili i tematsku stand up večer. U organizaciji najboljih hrvatskih komičara očekuje vas večer u kojoj ćemo se prisjetiti svih komičnih dogodovština s putovanja.

Ako ste ikada posjetili bilo koji dio ovog zapanjujućeg kontinenta ili možda tek planirate nikako nemojte propustiti priliku da se prisjetite i bolje upoznate s ovim magičnim kontinentom. Možda uskoro Azija postane i vaša destinacija iz snova i dio vaše neobične priče.

Vidimo se 6. i 7. svibnja u prostorima Studija Smijeha.

Za predstavljanje Jungle avantura 6. svibnja upad je besplatan ali zbog ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak na mail jungletribe.hr@gmail.com ili brojeve telefona 01 7987 728, 01 560 1600

Za tematski stand up Put oko svijeta 7. svibnja upad je 30 kuna a rezervacije se primaju na brojeve telefona 01 5588 980, 095 5103 129 ili mail ulaznice@studiosmijeha.hr

Facebook event

 

24.04.2014. 10:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh