« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NAJAVE

Punk rock legende GBH 20. 10. u Boogaloou

Akcijska cijena ulaznica iznosi 100 kn do ponedeljka 19. rujna , a od utorka 20. rujna će ulaznice koštati 120 kn, dok će na dan konerta ulaznice koštati 140 kn

GBH stižu!
GBH stižu! (Arhiva)
Više o

koncerti

,

klub Boogaloo

,

GBH

U četvrtak 20. listopada se će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu nakon dugo vremena održati prava punk fešta jer se nakon pet godina u Zagreb ponovo vračaju britanske punk rock legende GBH.

Trenutno dolaze u sklopu svoje obljetničke turneje "City Baby Attacked By Rats 40th Anniversary Tour 2022, a sa kojom obilježavaju 40 godina od izlaska svog prvog albuma "City Baby Attacked By Rats" koji slovi za jedan od najboljih i najbitnijih punk rock albuma.

Pored GBH će na ovom punk rock spektaklu nastupiti i nedavno ponovo osnovane slovenske hard core punk legende Odpadki Civilizacije koji su svojim povratkom na scenu u Sloveniji izazvali pravi boom! Odpadki Civilizacije su osnovani 1982. i slove za jedan od najboljih hard core punk bendova sa ovih prostora. 1983. se pojavljuju na kompilicjskom albumu "Kaj je alternative", a 1985. sa četiri pjesme na kultnoj hc punk kompilaciji "Hard Core Ljubljana" na kojoj se nalazi i njihov največi hit "Vojna - smrt". U bližoj budućnosti planiraju obaviti album sa starim i novim materijalom od kojeg je njihova nova pjesma "Anarhija" već uvrštena na koncrtnu set listu i vrlo dobro prihvačena od publike. Iz Beograda na ovu punk feštu dolaze Vox Populi koji od 1994. furaju bezkompromisnu punk priču i slove za i tamošnje hard core punk legende. Pored svirki sa UK Subs, Exploited, GBH, D.R.I., Dead Kennedys, Varukers,.... se mogu pohvaliti i sa nastupom na največem punk festivalu na svijetu "Rebelion" u britanskom gradu Blackpool, a na ovom koncertu će predstavit i svoj novi singl "Javna tajna".  

Kao predstavnici lokalne punk rock scene će nastupiti zagrebački old school punk rockeri Eksodus koji svoju punk priču furaju već skoro 40 godina, od 1983. godine. 

Koncert će započeti u 20:00 sati. Akcijska cijena ulaznica iznosi 100 kn do ponedeljka 19. rujna , a od utorka 20. rujna će ulaznice koštati 120 kn, dok će na dan konerta ulaznice koštati 140 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u zagrebačkim shopovima Dirty Old Shop (Trtinska 18) i Rockmark - (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4) kao i naručiti preko njihovih web shopova, u Boogaloo Caffe Baru ( Ul. Grad aVukovara 68 - ulaz iz Ul. Ivana Lučića  od 10:00 - 15:00),  te preko Entrio sustava te Entrio prodajnih mjesta.

15.09.2022. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh