« Život
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
BLAM

Prvi spoj - što ljude najviše plaši

Prvi spoj trebao bi biti sjajan i pokazati potencijalnom partneru da ste osoba oko koje se vrijedi potruditi, pa ne čudi da su svi u laganoj panici ...

Čega se najviše bojimo na prvom spoju?
Čega se najviše bojimo na prvom spoju? (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

strahovi

Prvi spoj je stresan, bez obzira na to koliko iskustva imate u izlascima sa suprotnim spolom, a zanimljivo istraživanje na temu straha provela je jedna britanska stranica za upoznavanje.

Naime, anketirali su 80 tisuća svojih članova i postavili im pitanje - čega se najviše bojite na prvom spoju. Ako ste očekivali da će glavni problemi biti je li odjeća dobro odabrana ili kako će potencijalni partner reagirati na izbor mjesta za sastanak - varate se.

Ni frizura ni nokti, ni cipele ni odijelo već - loš zadah ono je što muči najveći broj ljudi, njih popriličnih 36 posto. 

Na drugom je mjestu hrana između zuba, što zabrinjava čak četvrtinu ljudi, 15 posto njih boji se zalijevanja tekućinom, a samo postotak manje strahuje od mogućih problema s odjećom koja je tako i ženama došla tek do četvrtog mjesta.

Zanimljivo, tek svaki deseti ispitanik zabrinut je zbog mogućnosti da previše popije

I tako, ako izlazite na prvi spoj - neka vam u džepu bude osvježivač daha ili žvakaće snažnog okusa, pa će problem biti riješen.

05.12.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh