« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Provjerite jeste li naišli na pravog

Našli ste novog partnera, pun vam je i trbuh i glava leptirića, no je li on stvarno dobar za vas ili bi bilo bolje tražiti dalje?

Kako znati da je on pravi
Kako znati da je on pravi (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

odabir partnera

,

dobar partner

Novi partner svakoj je ženi veselje, a u tim trenucima rijetko se razmišlja razborito i pribrano, veću snagu imaju leptirići u trbuhu i glava u oblacima. Ipak, ako malo analizirate njegovo ponašanje, lako ćete doći do zaključka jeste li odabrali pravog ili on zapravo i nije za vas.

Poljupci, tvrde psiholozi, otkrivaju puno o osobi s kojom se ljubimo, a upravo je to jedan od dobrih pokazatelja kvalitete novog partnera. Naime, ako se ljubi tako dobro da ste prešli na seks i bez predigre, čuvajte ga, malo je takvih koji znaju ljubiti tako dobro da vam zaklecaju koljena. 

U slučaju da ipak dođe do predigre, obratite pažnju na njegovo ponašanje. Ako dominira i vodi cijelu stvar u smjeru seksa, uz obavezan oralni seks na njemu, a da pritom ni ne pokušava uloviti vaše signale i želje, naletjeli ste na lika kojem su njegove potrebe na prvom mjestu.

Kako niti jedna žena ne želi biti na drugom mjestu, što je potpuno razumljivo, ovog puta vjerojatno niste pogodili. Dajte mu još koju priliku da pokaže da zna misliti i na vas, no ako toga ne bude ... tražite dalje.

Ali, u slučaju da on tijekom predigre pazi na vaše ponašanje, uzdahe i pokrete tijela i slijedi ih, tada zapravo prepušta vama da ga vodite i pokažete mu što najviše volite. Kao i onaj koji se sjajno ljubi, i ovaj je potencijalno dobar, čuvajte i njega.

06.04.2014. 21:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh