« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
LOOL

Zašto se žene udaju za feminizirane muškarce

Gotovo pa nevjerojatni rezultati istraživanja o tome s kakvim muškarcima žene žele izlaziti, zabavljati se i na kraju se za njih udati

Kakvi su muškarci ženama napeti
Kakvi su muškarci ženama napeti (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

muškarci

,

udaja

,

feminizirani muškarci

Žene vole feminizirane muškarce, kratki je sažetak istraživanja provedenog na portalu za upoznavanje samaca EliteSingles.com, što je vjerojatno zapanjilo i same autore istraživanja, a moramo priznati da smo i mi ostali zbunjeni na trenutak.

Mit o ženama koje čekaju princa na bijelom konju koji je definitivno macho tip rasplinuo se kao oblačić od sapunice, jer je nevjerojatnih 76 posto žena izjavilo da za veze traže feminizirane muškarce.

Tek dva posto njih okrenulo se na pitanju ima li potrebu za macho muškarcima, tako da je poraznih 26 posto žena priznalo tu činjenicu.

Alfa mužjaci koji su u svakom smslu jači od žena i glume zaštitnike tako su odjahali u sumrak i samoću, a osjećajni muškarci sa smislom za oblačenje, visokih higijenskih navika i spretni u kuhinji stupili su pod svjetla reflektora kao tražena roba.

Ako će ovo pročitati naši tradicionalni sunarodnjaci kojima su dlake na prsima isprepletene oko zlatnog lančića koje vire ispod bijele potkošulje i dalje zaštitni znak i mamac za komade, morat ćemo ih izvijestiti da im se tržište znatno smanjilo ...

08.04.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh