« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
CENTIMETRI

Prosječni penis dugačak je ...

Veličina penisa uvijek je na umu muškarcima koji nikad nisu sigurni je li njihov dovoljno velik ili je možda ipak tamo negdje ispod prosjeka - evo odgovora

Debljina je važnija od duljine
Debljina je važnija od duljine (Arhiva)
Više o

penis

,

veličina penisa

,

najveći penis

,

najmanji penis

,

dužina penisa

,

prosječan penis

Veličina penisa vječno je pitanje na koje muškarci traže odgovor - je li dovoljno dugačak, debeo, ravan, zakrivljen ... Naravno, u te svrhe napravljen je mali milijun istraživanja koja su se bavila penisima, a sad su britanski istraživači otišli korak dalje.

>> Idealna veličina penisa je ... >>

Prvo su uzeli 96 istraživanja i analizirali rezultate, pa nakon što su odbacili dobar dio njih koji se bavio erektilnom disfunkcijom, ostavili su 20 istraživanja na temelju kojih su došli do zaključaka koje smatraju relevantnima.

Tako je ustanovljeno da je prosječna dužina penisa - nevelikih 13 centimetara u erekciji, a devet centimetara u opuštenom stanju.

>> Kad muškarce stvarno brine veličina penisa >>

No, ženama je važniji opseg penisa, a tu je prosjek prilično dobrih 11.65 centimetara, pa tako ne čudi da je u tim istraživanjima čak 85 posto žena izjavilo da su zadovoljne veličinom penisa svog muškarca, dok je tek 55 posto muškaraca izjavilo da je zadovoljno veličinom svog veseljka.

>> Što je važnije od veličine penisa za dobar seksa >>

Eto, centimetar u ruke pa da vidite gdje ste u odnosu na prosjek ...

03.03.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh