« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
AHA!

Pročitajte namjere muškarca prema njegovom pogledu

Čak i kad vas gleda prilično nevino, po smjeru njegovog pogleda lako je zaključiti želi li s vama samo razgovarati ili mu je seks na pameti

Gdje vas gleda?
Gdje vas gleda? (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

seksualna želja

,

pogled

Pogled odaje sve, baš kao što su oči ogledalo duše, samo su neke od izreka koje smo slušali od naših starih od malih nogu, pa ne čudi da i istraživanja pokazuju da su zapravo bili u pravu, makar i u prenesenom značenju.

Naime, svaka žena zna prepoznati "pogled koji skida" i shvatiti da je muškarac želi seksualno - sada i odmah, po mogućnosti, no čak i kad vas gleda prilično nevino, po smjeru njegovog pogleda lako je zaključiti želi li s vama samo razgovarati ili mu je seks na pameti.

Zajedničko istraživanje dva američka sveučilišta dalo je vrlo jednostavne i jasne rezultate - ako muškarac gleda ženu samo u lice, ne doživljava je na romantičan način. S druge strane, ako se muškarčev pogled spustio na grudi ili predio bedara, to je bio znak da je muškarcu žena privlačna. 

Cilj istraživanja bio je saznati je li netko nekome privlačan - nemojte misliti da se muškarcu ne sviđate nimalo ako vas gleda samo u oči, jer to znači samo da vas ne doživljava na seksualan način, što uvijek možete ispraviti.

No, potvrđena je teorija da muškarci spuštanjem pogleda na grudi i bedra žene zapravo procjenjuju njene reproduktivne sposobnosti, što ima veze s evolucijom. 

Eto, sad znate i to... pa iskoristite na najbolji način.

27.07.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh