« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Kakve su to žene kojima se ne može odoljeti

To su žene koje imaju, kako će svatko reći o njima, "ono nešto" što privlači unatoč svim nedostacima, pa da vidimo što je to zapravo - jer, dosta toga može se i naučiti, ne mora se biti rođen s tim

Ne morate biti savršeni da bi bili - neodoljivi
Ne morate biti savršeni da bi bili - neodoljivi (Shutterstock)
Više o

žena

,

savršena žena

,

neodoljivost

Neodoljive žene ne moraju biti prekrasne, pravilnih crta lica i savršenog tijela - one privlače poglede gdje god došle, uvijek su u centru pažnje, a zapravo nikome nije potpuno jasno zbog čega...

Naravno, to su žene koje imaju, kako će svatko reći o njima, "ono nešto" što privlači unatoč svim nedostacima, pa da vidimo što je to zapravo - jer, dosta toga može se i naučiti, ne mora se biti rođen s tim.

Duša - svi znamo što znači kada netko ne posjeduje unutarnju ljepotu. S druge strane, postoje osobe koje jednostavno sjaje i u čijoj blizini bismo se uvijek željeli nalaziti.

Izražavanje - nema ništa gore od djevojke koja nije elokventna i ne zna reći što misli. Dama koja ima svoje mišljenje može biti očaravajuća i dokaz je da je mozak najjači afrodizijak.

Karizma - ova osobina se ne može izraziti riječima. Ona posjeduje nešto, ali ne možete to definirati. Ona ima tu specijalnu kvalitetu i ne možete je objasniti zbog toga što to nikada u životu niste doživjeli.

Misterioznost - ne otvara usta bez razloga i ne otkriva sve svoje tajne. Nije od onih koje pričaju samo da bi čule svoj glas. Nema ništa intrigantnije od žene obavijene velom misterije. Ona je puna iznenađenja i što je više upoznajete, postaje sve ljepša i ljepša.

Otvorenost - istinski lijepa žena ne zna za ograničenost. Otvorena je za nove ideje, ljude i mjesta. Njezina hrabrost i otvoren um su očaravajući.

Pravo lice - šminkanje je stvar izbora i u tome nema ništa loše. Međutim, lijepa žena ne osjeća potrebu da sakriva svoje nedostatke pomoću make up-a. Ona će to učiniti zbog sebe, ne zbog drugih.

Samostalnost - žena kojoj nije neophodan muškarac kako bi živjela svoj život je žena koja je sigurna u sebe. Samopouzdanje je ključ za istinsku ljepotu. Njoj ne treba odobravanje drugih za svoje postupke.

Skromnost - ona ne želi po svaku cijenu biti u centru pažnje. Čini to nesvjesno jer ima samopouzdanje i skromnost, a te osobine privlače pažnju drugih više od isforsiranih gesta.

Strast - nema ništa ljepše od strastvene žene. Ženu koja živi punim plućima i koja radi stvari s velikom strašću vrijedi poznavati.

Suosjećajnost - ne misli samo na sebe. Suosjećajne je i brižna. Žrtvovat će se zbog drugih ljudi. Ne slama srca, već ih iscjeljuje. To je istinska ljepota.

Eto, ima toga dosta, ali nije nedostižno...

29.07.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh