« Muškarci
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
ZNATE LI?

Privlačiti žene možete samo jednom karakteristikom

Zabavnim eksperimentom potvrdila se ona stara istina da je skrivanje osjećaja i rezerviranost privlačnija kod druge osobe od potpunog pokazivanja istih

Glumite nezainteresiranost...
Glumite nezainteresiranost... (Arhiva)
Više o

privlačnost

,

muškarci

,

žene

,

nezainteresiranost

Privlačnost je jedna od karakteristika koju želi imati svaki muškarac, no izgleda da se većina pritom baca na pogrešne stvari - frizuru, odjeću, osmijeh... a zapravo im treba nešto sasvim obično i jednostavno.

Naime, znanstvenici s Harvarda su napravili zanimljivu studiju o tome kakvi muškarci privlače žene. U istraživanju su sudjelovale studentice kojima nije otkriven pravi motiv eksperimenta kako bi istraživači dobili što iskrenije odgovore.

One su mislile da sudjeluju u istraživanju o tome može li Facebook poslužiti kao stranica za upoznavanje partnera. Djevojkama su pokazani lažni profili četvorice muškaraca.

Prvoj skupini je rečeno da je riječ o muškarcima kojima su se najviše svidjele, drugoj da su ih ta četvorica ocijenila iznad prosječnima, a trećoj da se sviđaju toj četvorici, ali nije precizirano koliko.

Ispostavilo se da je ženski interes za te muškarce odgovarao muškom interesu za njih, odnosno da su one žene koje su vjerovale da su muškarci izuzetno zainteresirani za njih, za iste te muškarce pokazivale najmanji interes, dok su za one muškarce za koje nisu znale koliko su im rivlačne, pokazivale najveći interes. 

Ovim zabavnim eksperimentom potvrdila se ona stara istina da je skrivanje osjećaja i rezerviranost privlačnija kod druge osobe od potpunog pokazivanja istih.  

Recept je tu... iskoristite ga!

17.01.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh