« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
SAVJETI :)

Prirodna ljepota je najbolja

Ukoliko je vaš cilj poboljšanje kože i održavanje lijepog i mladog izgleda, potrebno je pridržavati se četiri savjeta u prehrani

Zeleni čaj je obavezan...
Zeleni čaj je obavezan... (Arhiva)
Više o

zdrava prehrana

,

savjeti

,

lijepa koža

Nutricionisti  tvrde da je koža ogledalo hrane koju jedemo i  trošimo iz raznog voća i povrća, koji nam pomažu u zaštiti kože od znakova starenja i čuvaju naš izgled u trajnoj mladosti.

Najvažniji rezultat zdrave prehrane je sjajna koža, izbjegavanje  upala za koje se smatra da ubrzavaju znakove starosti po cijelome tijelu i pridržavanje pravilne ishrane temeljene na biljkama bogatim prirodnim antibioticima i antioksidansima. Pomaže koži da se bori protiv raznih štetnih ekoloških čimbenika ili faktora.

Također se preporuča ograničenje unosa šećera, za kojeg se smatra da ima veliku ulogu u uništavanju kolagena u koži, što dovodi do pojave bora i starenja kože. Preporuča se redovito uzimanje hrane bogate šarenim voćem i povrćem tamnih listova, naročito onih u narančastim bojama, također uzimanje zdravih masnih kiselina (srdele i losos).

Ukoliko je vaš cilj poboljšanje kože i održavanje lijepog i mladog izgleda, potrebno je pridržavati se četiri savjeta u prehrani:

Zeleni čaj - ovaj napitak nije ograničen samo za održavanje zdravog srca, on sadrži polifenol  ( snažni antioksidans ), koji pomaže tijelu da ojača svoju sposobnost eliminiranja raznih toksina i štiti kožu od ultraljubičastih zračenja. On također radi na obnovi mrtvih stanica kože, što su dokazala medicinska istraživanja. Preporuča se popiti nekoliko šalica čaja dnevno za postignuće dobrih i željenih rezultata.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

08.08.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.08.2021. 11:29
    prirodno je proirodno
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh