« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PRIRODA DAJE

Prirodna kozmetika iz kućne radinosti

Prirodna je kozmetika uvijek najbolja, ako odaberete domaće sastojke i sami zamiješate kreme, maske i balzame koji će biti učinkovitiji od kupovnih

Od marelica možete napraviti odličan šampon za kosu
Od marelica možete napraviti odličan šampon za kosu (Arhiva)
Više o

prirodna kozmetika

,

kozmetika

,

maska za lice

,

balzam za usne

,

prirodna maska

,

prirodni šampon

Prirodna kozmetika je, kao uostalom i sve drugo što nam daje svijet oko nas, zdrava i učinkovita ako je pripremite kako treba. Za svaki dio tijela možete pripremiti nešto prirodno, pa vam donosimo nekoliko jednostavnih recepata.

>>Očuvajte mladost uz prirodnu kozmetiku >>

Maska od breskve priprema se jednostavno i kad poželite, stoga, osvježite svoje lice već danas. Uzmite jednu breskvu, pola žlice meda, pola žlice jogurta i žlicu mlijeka u prahu (ako vam je suha koža) i sve zajedno dobro promiješajte štapnim mikserom ili blenderom. Nanesite na lice i nakon pola sata isperite hladnom vodom. Maska će vam očistiti lice i dati sjaj vašem licu.

>> Superfood maska skida godine u trenu >>

Prirodni šampon od marelica oporavit će vam oštećenu kosu i vratiti joj sjaj, a priprema je ponovno izuzetno jednostavna - dva čepa običnog šampona, pet oguljenih marelica i dvije žlice prirodne kane. Nanesite na mokru kosu i ostavite da djeluje desetak minuta pa zatim isperite kosu.

>>Sami napravite šampon koji najbolje odgovara vašoj kosi >>

Prirodna kupka od đumbira opustit će vas kao niti jedna druga - šaku naribanog đumbira stavite u gazu i potopite u toplu vodu u kadi, ostavite 15 minuta i zatim se uvalite, uživat ćete kao nikada prije.

>> Prirodna kupka za sjajnu i blistavu kožu >>

05.08.2014. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh