« Život
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
LUDI ZA HRANOM

Prešao pola Amerike kako bi kupio omiljenu pizzu

Amerikancu za omiljenu pizzu nije bilo teško voziti 24 sata kroz 16 saveznih država u jednom smjeru, a sa sobom je ponio natrag 150 smrznutih pizza

Fotografija vijesti
Više o

hrana

,

pizza

,

čudne vijesti

Nije tajna da su Amerikanci ludi za pizzom, ali ovaj je muškarac iz Mississippija ljubav prema ovom jelu podigao na sasvim novu razinu, piše Hina. David Schuler vozio je gotovo dvije i pol tisuće kilometara do rodnog Massachusettsa kako bi kupio pizzu u gradu u kojem je odrastao.

Schuleru za omiljenu pizzu nije bilo teško voziti 24 sata kroz 16 saveznih država u jednom smjeru. Kupio je i ponio sa sobom 150 smrznutih i vakumiranih pizza koje će pohraniti u ledenici u svojoj kući u Jacksonu. Posebno pakirane pizze iz restorana Town Spa iz njegova rodnog Stoughtona stajale su ga 1197 dolara (6190 kuna).

Schuler je odrastao u Stoughtonu jedući Town Spa pizzu, ali otkako se njegova obitelj 1973. godine preselila u Jackson do današnjeg dana nije uspio pronaći onu koja bi zadovoljila ukus iz njegove mladosti. Ovakva putovanja on poduzima redovito, a u međuvremenu je i pronašao način kako da pizze održi svježima na dugom putu do juga.

Town Spa pizzerija u vlasništvu je iste obitelji već četvrtu generaciju i ponose se tvrdnjom da je njihova pizza ista kao i 50-ih godina.

16.08.2011. 17:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh