« Život
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
VALENTINOVO

Preko 60% slavi, a radije biraju netradicionalne poklone

Istraživanje je pokazalo kako je 41% ispitanika barem jednom zaboravilo dati poklon svom partneru, a čak 8% njih je nogiralo svog partnera na Valentinovo

To je dobar poklon ;)
To je dobar poklon ;) (Arhiva)
Više o

pokloni

,

Valentinovo

,

netradicionalni pokloni

Huawei je proveo istraživanje u Hrvatskoj kako bi otkrili navike Hrvata na Dan zaljubljenih. Istraživanje provedeno na 56% žena i 44% muškaraca pokazuje da je nešto više od 81% ispitanika u braku ili u vezi, 15% ih je slobodno, a nešto manje od 4% se izjasnilo da su razvedeni. Istraživanje je pokazalo da 62% ispitanika slavi Valentinovo, dok će više od 80% ispitanika imati priliku provesti Valentinovo s voljenom osobom.

No, ima i onih manje romantičnih. Istraživanje je pokazalo kako je 41% ispitanika barem jednom zaboravilo dati poklon svom partneru, a čak 8% njih je nogiralo svog partnera na Valentinovo.

Modni dodatak za svaku priliku

Prema rezultatima ankete, darivanje je neizbježan dio Valentinova, stoga će više od 60% ispitanika darovati svoje voljene, dok gotovo polovica ispitanika očekuje poklon. Zanimljivo je i da će preko 34% darovati samo sebe i počastiti se nečime što vole. Ljudi često nemaju ideju za poklon, a to potvrđuje i podatak da 65% ispitanika ne zna što pokloniti odabranoj osobi. Huawei zna kako je Valentinovo idealno vrijeme za međusobno iskazivanje ljubavi, te je povodom najromantičnijeg dana u godini, pripremio nove vodeće uređaje i super gadget, kao savršene poklone kojima će svatko osvojiti srce voljenih osoba. Radi se o pametnim telefonima izvrsnih performansi, P50 Pro i preklopnom P50 Pocket, te o FreeBuds Lipstick slušalicama.

Istraživanje je pokazalo da čak 51% ispitanika radije poklanja gadget nego tradicionalni poklon, a nove Huawei FreeBuds Lipstick slušalice idealan su poklon za sve ljubitelje luksuza i vodeće tehnologije. Ovo raskošno izdanje vodećih slušalica savršeno kombinira luksuzni dizajn s vrhunskim zvukom visoke razlučivosti. Jedinstveno blistavo kućište od precizno izrađenog nehrđajućeg čelika podsjeća na ruž za usne, a glatke i ultra lagane slušalice živahno crvene boje, jamče udobnost nošenja i glazbi daju poseban dodir. FreeBuds Lipstick slušalice kompatibilne su sa svim Android i iOS uređajima.

Što se tiče iznosa koji su Hrvati spremi izdvojiti za Valentinovo, gotovo 10% njih izdvojiti će i više od 1.000 HRK. Od svih ispitanika, čak 88% dolazi iz Zagreba, dok je 45% njih staro između 26 i 35 godina.

Da romantika ipak nije mrtva dokazuje i podatak da 27% ispitanika smatra kako su zaruke na Valentinovo super ideja, a čak će 11% ispitanika svom partneru ili partnerici napisati ljubavno pismo.

Huawei proizvodi i usluge

Huawei uređaji dolazi s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

Krajem prošle godine Huawei je predstavio novu Watch GT 3 seriju satova koja mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije do 2 tjedna. Uređaj je dostupan u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju sličnost s tradicionalnim elegantnim satovima.

Uz Watch GT 3, Huawei je također predstavio i novo prijenosno računalo serije MateBook. Riječ je o Huawei MateBook 14s modelu koji kombinira elegantan dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. MateBook 14s pomiče granice svojim ultra tankim dizajnom i svestranim performansama.

14.02.2022. 13:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    14.02.2022. 15:38
    Ja parfem i.bombonjeru
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh