« Kazalište
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Teen komedija

Predstava Sladoledi u Knjižnici Dubrava

Kako sladoled može utjecati na život dva mlada para

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (KuK)
Više o

predstava Sladoledi

,

Kazalište Svarog

Kazalište Svarog / K.u.K. poziva sve one sretno i nesretno zaljubljene, one koji će to tek postati ili one koji su to već bili, da im se pridruže u glumi i smijehu, 2. listopada, u Knjižnici Dubrava u 18.30h, kada će biti izvedena predstava autora Miljenka Mršića - SLADOLEDI, u režiji Dubravka Sidora, još ljepša, zanimljivija i smješnija nego prošle sezone!

Priča ove komedije odnosi se na svakodnevne uobičajene probleme dva tinejdžerska para. Što se sve može dogoditi uz bezazlen poziv na druženje uz sladoled!?

Osvježavajući sladoled postaje tako „detonator dramskih zapleta" ljubomore, osvete, inata, frustracija, snova o karijeri... Sladoled također sve i raspliće, donosi opće pomirenje, začetak nove ljubavi. Uzavrelu tinejđersku krv, posredno i sladoled može ipak vratiti u granice temperaturne normale.

Igraju: Maja Vukoja, Martina Čvek, Tomislav Svetić, Dubravko Sidor

Produkcija i režija - Dubravko Sidor, scena i kostimi - Antun Crljen; glazba - Snježana Špehar; studijska obrada glazbe i aranžman - Goran Kovačić, montaža smiješne kulise - Srđan Nogić, ton i svjetlo - Jesenka Sidor

02.10.2009. 10:42:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh