« Seks
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
MMMM

Poze u seksu koje smanjuju tjeskobu

Ove četiri pozicije su odlične za smirivanje, bolje povezivanje s partnerom, a zbog njih ćete biti opušteni i sretniji

Opustite se i uživajte
Opustite se i uživajte (Arhiva)
Više o

seks

,

tjeskoba

,

poze u seksu

Stavljanje seksa sa strane tijekom stresnih razdoblja života nije dobro rješenje. Ove četiri pozicije su odlične za smirivanje, bolje povezivanje s partnerom, a zbog njih ćete biti opušteni i sretniji.

Nemojte se žuriti i duboko dišite s partnerom tijekom seksa.

Doggy Style - sjajan način da izbacite stres iz vašeg života nakon teškog dana jer zahtijeva povlačenje kose, stvaranje buke i potpuno oslobađanje od nametljivih misli, što ga čini savršenim načinom za rješavanje agresije, stresa i anksioznosti.

Misionarska poza - može biti jedan od opuštajućih položaja u kojem se možete povezati  - radi se o namjeri i želji koju unesete u seks. Ovaj položaj mi je poznat i u njemu se osjećam ugodno, a danas ćemo ići još dublje - održavat ćemo kontakt očima, ljubit ćemo se tijekom čina, šapat ću mu u uho i bit ću potpuno otvorena i ranjiva...

Žlica - u ovom položaju žena leži ispružena, a muškarac leži iz nje. Uz ovaj potpuni kontakt kože vrlo brzo ćete se osloboditi napetost i tjeskobu. 

Yab Yum - tradicionalna poza u tantričkom seksu koja omogućava partnerima da se usredotoče jedan na drugoga. U ovoj pozi muškarac sjedi u lotus položaju, a žena treba sjesti na njega i staviti noge iz njegovih leđa, tako se gledaju u oči. Seks u ovom položaju može trajati dulje, a puno je lakše uskladiti kretnje. 

02.09.2019. 21:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    03.09.2019. 09:38
    žlica JE zakon
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh