« Seks
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
NAUČITE

Poze u seksu i muške pogreške

Muškarci imaju tendenciju opuštanja u krevetu, što je najčešća greška jer misle da su savladali sve što treba kako bi zadovoljili ženu

Prije nego što pomislite da ste maher ...
Prije nego što pomislite da ste maher ... (Arhiva)
Više o

poze u seksu

,

muškarci

,

pogreške u seksu

,

seksualne poze

Dobar seks cilj je svake žene i muškarca, no u tom procesu učenja i savladavanja vještina muškarci imaju tendenciju odlučiti da su naučili sve što trebaju i da je njhovo znanje savšeno i besprijekorno.

Naravno, nije, što rezultira mnogim pogreškama koje partnericu mogu ohladiti, čak i odbiti od vas, pa nije loše pročitati koje su najčešće muške pogreške u krevetu.

>> Muške pogreške u seksu >>

Primjerice, inzistiranje na isprobavanju poza koje su partnerici neudobne i teške nije najbolji početak seksualnih avantura. Kako su te poze obično posljedica gledanja pornića, podsjećamo još jedno - ne pokušavajte to kod kuće, to nema veze sa stvarnim seksom.

Naravno, s druge strane, ne treba uvijek i stalno imati istu rutinu koju ćete beskrajno ponavljati. Ma kako dobra ona bila, nakon nekog vremena neće donositi tako dobre rezultate kao na početku, štoviše, postat će dosadna. Stoga, malo mašte (i opet, bez pornića kao inspiracije).

>> Najčešće muške pogreške u seksu >>

Dominantni muškarac jedan je od stereotipa koji i dalje postoje u društvu, pa je tako i krevetu. OK, ima žena koje vole grublji seks, no glumiti frajera koji samo nabija i baca ženu unaokolo po krevetu ne prolazi kod veelike većine žena. 

Misionarski položaj drag je većini žena, bez obzira na sve Kama Sutre i slične stvari, no mora li tako biti baš uvijek? Naravno da ne, pustite i nju gore, oboje ćete uživati.

>> Pogreške koje muškarci rade u krevetu >>

Ipak, tu se krije još jedna zamka - kad je ona gore, to ne znači da vi možete ležati i čekati da ona napravi sav posao. Uključite se, dignite koljena, promijenite kut penetracije, stimulirajte grudi ili klitoris ... mogućnosti su velike, a sve će dovesti do gromoglasnog orgazma za oboje

 

13.09.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh