« Seks
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
OVAAJ

Kako znati da on želi samo seks

Razgovor s muškarcem može imati potpuno nevine teme koje nemaju veze sa seksom, no njegova će neverbalna komunikacija jasno dati do znanja što mu je na pameti

Pročitajte ga bez problema
Pročitajte ga bez problema (DeviantArt)
Više o

seks

,

muškarci

,

razgovor

,

znakovi

,

neverbalna komunikacija

Muškarci nisu pretjerano dobri u prikrivanju svojih stvarnih namjera, jer kad priđu ženi sve se može pročitati iz njihove neverbalne komunikacije. Naravno, ovo se odnosi na njihove seksualne namjere koje pokušavaju zamaskirati nevinim razgovorom o vremenu i glazbi ...

Za početak, pogledajte ga u oči - ako su se zjenice proširile i crni dio oka se primjetno povećao, to je jasan znak seksualnog uzbuđenja. Jednako tako, često dodirivanje nosa ne znači da se prehladio, nego da signalizira želju za seksom - živci u nosu povezani su s erektilnim tkivom, vjerovali ili ne!

>> Pročitajte njegov govor tijela >>

Dubok glas, dublji nego inače signalizira seksualno uzbuđenje, jednako kao i promuklost, a kad pritom grize usnicu, to znači da već zamišlja kakav bi bio seks.

Dodiri također govore mnogo - ruka na donjem dijelu leđa pokazuje da jako želi uhvatiti vašu stražnjicu, a kad stavlja palčeve za remen ili u džepove na hlačama, nesvjesno vas navodi da počnete razmišljati o njegovom penisu.

>> Žene govor tijela razumiju puno bolje od muškaraca >>

Sve u svemu - možete ga pročitati kao otvorenu knjigu.

14.09.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh