« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
MYTHBUSTERS

Postoji li savršeni muškarac i što je kriza srednjih godina

Narav je osobina koju bi mnoge Amerikanke željele promijeniti kod muškaraca, a većina žena smatra da je 'sredovječna kriza' samo izlika muškarcima za njihovo ponašanje, pokazalo je istraživanje javnog mnijenja

Savršen muškarac - ne postoji
Savršen muškarac - ne postoji (Arhiva)
Više o

muškarac

,

kriza srednjih godina

,

savršen muškarac

Savršen muškarac ne postoji, uvjerena je većina ljudi, a kad su u pitanju najvažnije odlike zrelog muškarca - galantnost i marljivost su na prvom mjestu, pokazala je velika anketa provedena u SAD.

No, ima još jedan podatak koji se muškarcima nikako neće svidjeti - naime, skoro 60 posto ispitanika smatra da je kriza srednjih godina samo opravdanje koje muškarci koriste kako bi se mogli neodgovorno ponašati, a tek 21 posto vjeruje da se radi o biološkoj zadanosti koja je neminovna.

Klasični primjeri poput kupnje sportskog vozila ili mlade pratilje ocijenjeni su klišejima, a većina vjeruje da sredovječna kriza obično nastupi neočekivano primjerice "dok se gledate u ogledalo brijući se i tada shvatite da nikad nećete postati predsjednik SAD-a i da su vaši najbolji dani iza vas".

S druge strane, čak i više ljudi smatra da vrijeme gentlemana nije prošlo i da se ne bi trebalo o tome razmišljati kao o reliktu prošlosti, već bi se muškarci trebali tako ponašati. 

Žene su, nakon što im je u anketi ponuđena mogućnost da kod svog partnera promijene njegovu majku, prijatelje, narav, smisao za humor, fizički izgled ili higijenske navike, odabrale narav u gotovo trećini slučajeva.

Trećina je pak zadovoljna svojim partnerima i kod njih ne bi ništa mijenjala ...

10.09.2016. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh