« Život
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
KRIVI PRIORITETI

Postoji li pravo vrijeme za plastičnu operaciju?

Žene više no ikad žele izgledati mlađe nego što jesu, a istraživanje je pokazalo koju dob smatraju idealnom za prvu operaciju

Postoji li pravo vrijeme za plastičnu operaciju?
Postoji li pravo vrijeme za plastičnu operaciju? (Shutterstock)
Više o

žene

,

plastična operacija

Dob od 52 godine, 41 tjedna i četiri dana idealno je vrijeme za plastičnu operaciju, smatraju žene prema istraživanju koje je provela britanska kompanija Superdrug, piše Daily Mail. Studija je provedena na 3.000 žena u dobi od 40 do 65 godina i pokazala da žene srednje dobi više no ikad žele izgledati mlađe nego što jesu.

Tako bi se čak 40 posto žena podvrgnulo plastičnoj operaciji. Kad bi imale novca, petina žena bi obavila facelifting, a gotovo trećina ispitanih žena bi radije izgledale mlađe nego bile milijunašice.

>> Silikonska obitelj - na povećanje grudi potrošile preko 40,000 eura

Kad se žene pitalo koja je poznata ženska osoba bila idealna reklama za mladolik izgled iznad 60. godina, ispitanice su odgovorile Twiggy - poznata mršava manekenka. Upravo slika koju dobivamo iz medija potiče želju mnogih žena da izgledaju mlado, mlađe, najmlađe, umjesto da više razmišljaju što bi ih dugotrajno usrećilo. Jer kad se lice zategne jednom, morat će se zategnuti i drugi, treći put i tome nikad kraja.

12.12.2010. 18:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh