« Život
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
PLAVE I ZAOBLJENE

Silikonska obitelj - na povećanje grudi potrošile preko 40,000 eura

Chantal Marshall i njene četiri kćerke umjesto u šoping idu u na estetske zahvate

Više o

estetska kirurgija

,

silikoni

,

grudi

,

povećanje grudi

,

sise

Engleski mediji su ovu obitelji nazvali silikonskom. I to ne bez razloga - Chantal Marshall i njene kćerke su si devet puta dale povećati grudi, što ih stavlja na prvo mjesto svih engleskih obitelji. Većina majki vodi svoje kćerke u šoping u neki veliki trgovački centar gdje kupuju torbe, šminku i odjeću, no pedesetogodišnja Chantal sa svoje četiri kćerke, 18-godišnjom Ripley, 22-godišnjom Tarom, 25-godišnjom Terri i 28-godišnjom Emmom, radije odlazi u klinike za ljepotu. 'Obdarene' sestre i majka imaju istu boju kose, plavu, te tvrde da nisu povećavale grudi kako bi se natjecale nego zato što ih je na to nagovorila majka, koju stranci često zamjene za njihovu sestru.

Majka devetero

Pedesetogodišnja Chantal, majka devetero djece, grudi je povećala tri puta; za operacije je dala oko 15,000 eura. Prvu je imala 1996. poslije rođenja svog sedmog djeteta, a s rezultatom nije bila baš previše zadovoljna. Bila je zadovoljna tek nakon dva popravka.

Pamelina obožavateljica

Simpatična 28-godišnja Emma je prvu operaciju imala na svoj 18. Rođendan; na operaciju ju je potaknula serija Baywatch. ''Često sam stajala pred ogledalom i zamišljala da imam veće grudi pa sam si ih povećala s 34B na 34F". Prošle godine je ponovo išla pod nož iako nije imala nikakvih problema. Odlučila je promijeniti implantate nakon 10 godina, što inače sugeriraju i sami kirurzi.

Mlada investitorica

Najmlađa Ripley je stara skoro 18 godina, obline Jeniffer Lopez su odgovorne za povećanje njenog poprsja sa 34C na 34DD. Njeni snovi su stajali oko 5,000 eura. "Polovinu novca za operaciju sam platila sama svojom ušteđevinom, a drugu polovinu studentskim kreditom", objašnjava Ripley.

Dar za oboje

S druge strane 25-godišnja Terri se predstavlja kao plesačica, imala je jedan kirurški zahvat s kojim je svoje grudi povećala s 32DD na 32GG. Iako ne priznaje sestrinsko rivalstvo, kaže da se oduševila Emminim novim grudima: "Njene grudi izgledale su predivno i bila sam toliko ljubomorna da sam si odmah rezervirala termin kod kirurga". Prije operacije bila sam manje uplašena i nervozna nego kad idem zubaru. Imala sam ušteđene neke novce a ostatak je platio moj dečko Paul.

Čari punoljetnosti

Recepcionarka Tara, 22, je imala najmanje grudi u obitelji zato je trebala dva estetska 'popravka' s kojima je s 34A došla do 34E. „Moje grudi izgledale su kao dva mala jaja. Znala sam da će me veće grudi više usrećiti. Sve potrebne preglede i pripreme sam napravila sa sedamnaest godina tako da sam novi par grudi dobila za 18-ti rođendan. Nakon godinu dana sam otišla povećati još jednom, jer mi je umjetan izgled grudi super."

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

23.04.2010. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh