« Stand up
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
ZADNJA PRILIKA

Posljednji One woMan Show - Marina Orsag

Iskoristite posljednju priliku sezone i smijte se skupa s Marinom u utorak 20.04. u Movie pubu

Više o

Movie pub

,

zagreb-info

,

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

one man show

Marina je nakon uspješnih nastupa u Londonu i Leicesteru, spremna za ponovno stavljanje WO ispred MAN i peti, posljednji ove sezone One woMan show.

Pridružite se Marini u pokušaju igranja s publikom sat i pol min bez pomoći svojih kolega. S obzirom da je dosad napisala oko 9 sati materijala, sigurni smo da će za večeras izvući sat i nešto programa koji Vas neće ostaviti ravnodušnima.

Dođite čuti kako je bilo u Engleskoj, kako je bilo putovati sa Slovencima, kako Englezi reagiraju na balkance, kako je prošao put u Ameriku, zašto za spas u avionu moraš prvo čekati crnca, zašto je bilo šta onakvo kakvo je.

Marina Orsag jedina profesionalna stand up komičarka u Hrvatskoj, u svojoj petogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 500 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Nada se da će nastupa biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred predsjednikom Mesićem, publiku je osvojila i u Bosni i Hercegovini i Sloveniji gdje je redoviti gost.

Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku Ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Dođite i besplatno grickajte PRINGLES, najbolji čips na svijetu.
Očekujte moguću nagradu koju svaku večer, najsretnijima u publici, poklanjaju World Class Health Academy i Muzika.HR

Osvojite ulaznice na Metro portalu!!!

One woMan Show će se održati u utorak 20.04. u 21 sat.
Upad 25kn, Rezervacije na: studio.smijeha@gmail.com ili 099 6739 888.

16.04.2010. 13:32:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh