« Život
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ROMANTIČNA ZAVRZLAMA

Poljubac koji je izazvao kaos u svijetu

POGLEDAJTE VIDEO - Zapravo se radilo o oproštajnom poljupcu, zbog kojeg je muškarac probio osiguranje na aerodromu Newark u New Jeresyju prošle nedjelje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (AP)
Više o

aerodrom

,

poljubac

,

osiguranje

,

panika

,

newark

Priča je to već 100 puta viđena. Muškarac uviđa ljubav za svoju partnericu u posljednjem trenutku. Napravi nered samo kako bi stigao do svoje voljene u posljednjem trenutku prije nego li ona uđe u avion i odleti, trčeći kroz osiguranje po zadnji poljubac. Par nakon toga u zagrljaju odlazi s mjesta događaja.

Osim što u ovom slučaju posljedice nisu ni malo romantične, jer je cijeli događaj izazvao napad panike kod osiguranja zbog čega je zatvoren jedan od glavnih međunarodnih aerodroma, a 1000 putnika ostavljeno da čekaju satima.

Video ima dvije verzije, dužu i kraću. Duža verzija prikazuje djelatnika osiguranja kako upozorava muškarca da se makne od sigurnosnih kodrona koji putnike vode u čekaonicu. Kraća verzija, koju imate prilike vidjeti, prikazuje poljubac.

Neimenovani Romeo se naime, provukao ispod sigurnosnih kordona kako bi se oprostio od svoje ljubljene koja se na snimci može vidjeti u bijelom kaputu. Djelatnik osiguranja vratio se nakon par trenutaka, no šteta je već počinjena.

Svjedoci koji su vidjeli muškarca nakon što je probio osiguranje izrazili su zabrinutost te se obratili upravi, zbog čega se stvorila panika koja je aerodrom zatvorila na nekoliko sati. Tisuće putnika moralo je ponovo proći sve mjere osiguranja.

08.01.2010. 16:23:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh