« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
HMM :)

Počinje li život stvarno u tridesetima?

Ako ovo pitanje postavite znanstvenicima, oni će vas zasuti rezultatima istraživanja koja pokazuju upravo to - tridesete su početak pravog života

Tridesete su početak pravog života?
Tridesete su početak pravog života? (Arhiva)
Više o

seksualni život

,

život

,

karijera

,

uspjeh

,

tridesete

Tridesete su nove dvadesete, fraza je koja se u zadnje vrijeme prilično koristi, a znanstvenici tvrde da su upravo te godine početak pravog života i tijekom tog desetljeća događaju nam se najvažnije stvari u životu.

>> Tridesete nisu nove dvadesete ili odrastite na vrijeme >>

Kraj neke dekade ionako je prijeloman za većinu ljudi, jer se u 29. ili 39. godini odlučujemo na promjenu karijere, selidbe, nevjere ili početak zdravog života, a kad se tome dodaju rezultati brojnih istraživanja koja tvrde da se upravo u tim godinama događa vrhunac seksualnog života, polako se počinje činiti da je pitanje iz naslova točno.

>> Koje su bolje godine - dvadesete ili tridesete >>

Dvadesete obično obilježava kraj studija, početak potrage za poslom i odabir karijere, no u tridesetima dolazi uspjeh i veća zarada. Primjerice, znanstvenici su u tim godinama izuzetno plodni i većina ih svoje najbolje radove objavljuje upravo u tom desetljeću. 

Do tih ste godina i oblikovali svoju ličnost u glavnim crtama i nakon toga neće dolaziti do velikih promjena u razmišljanjima, osim u nekim drastičnim situacijama. 

>> Što nam se sve događa u tridesetima >>

Stoga ne čudi podatak da je čak 70 posto Britanaca starijih od 40 godina izjavilo da je najljepše doba u životu kad imate 33. godine ...

01.12.2014. 13:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh