« Život
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
EHH, DA

Što nam se sve događa u tridesetima?

Dvadesete su doba ludiranja, prvih ozbiljnih ljubavi, fakulteta, novih prijatelja i novih iskustava .. a kakve su tridesete?

I dalje mislite da ste nepobjedivi?
I dalje mislite da ste nepobjedivi? (Arhiva)
Više o

dvadesete

,

tridesete

Tridesete su nove dvadesete, to ste sigurno čuli više nego jednom, no je li to baš tako? Huffington Post je anketirao svoje čitatelje upitavši ih što misle koje su razlike između te dvije dekade života, a odgovori su više nego zanimljivi.

Tako u tridesetima počnete prijatelje koji žive na drugom kraju grada viđati par puta godišnje, a ne par puta tjedno, dok vam u trgovinama počinje smetati glasna glazba, dugi redovi za kabine, a i počinjete se žaliti na kvalitetu odjeće.

>> Jesu li tridesete stvarno nove dvadesete? >>

Subota navečer više nije rezervirana za potoke alkohola, jer vam vikend na kauču pred televizorom zvuči puno primamljivije. Jednako tako, rjeđe idete na kratke odmore, a puno češće posjećujete obiteljske proslave i vjenčanja.

>> Kakav seks vole muškarci nakon tridesete >>

Razloge za prekide veza u dvadesetima smatrat ćete djetinjastima, a naučit ćete i reći "ne" u situacijama kad ste prije govorili "da" u strahu od odbijanja.

Za kraj, najgora stvar - liniju će biti sve teže i teže održavati. Dakle, kao što vidite, tridesete ipak nisu nove dvadesete ...

08.08.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh