« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
IGRE

Playrix lansira Manor Matters na AppGalleryju

Dugo iščekivana igrica Manor Matters dostupna je od 15. lipnja

Manor Matters
Manor Matters (Arhiva)
Više o

Playrix

,

Manor Matters

,

AppGallery

Nakon značajnog uspjeha Gardenscapesa i Homescapesa na AppGalleryju, Playrix se vraća s još izazovnijom igricom za Huaweijeve korisnike. Od 15. lipnja, Manor Matters, još jedna popularna igrica tvrtke Playrix, dostupna je korisnicima u AppGalleryju.

Manor Matters poziva igrače da istraže stari i napušteni Castlewood, pregledavajući i renovirajući sobe kako bi otkrili tajne skrivenih predmeta. Uz testiranje detektivskih vještina i poticanje na otkrivanje intrigantne priče, Manor Matters dizajniran je tako da nadahne kreativnost korisnika.

Povodom lansiranja na AppGalleryju, Manor Matters donosi niz iznenađenja; igrači će moći otkupiti poklon pakete koji sadrže 500 novčića i 50 energetskih jedinica. Kuponi koji omogućuju popust od 70% na osnovni paket Playrixa dostupni su i pri lansiranju, što znači da igrači mogu dobiti više za manje.

Playrix svojim igračima omogućava iskorištavanje dostupnih ponuda, koristeći kovanice i energetske jedinice za pokretanje dodatnih pretraživanja. Obje su ponude jednostavne za preuzimanje i dostupne su izravno u Manor Mattersu koju prethodno možete skinuti u AppGalleryju. Za još bogatije Playrix iskustvo, igrači u Europi mogu zatražiti dodatne bonove za Golden Ticket na početku svakog tematskog izazova. Golden Ticket nisu dostupne samo za Manor Matters, već i za Gardenscapes i Homescapes. Putem platforme AppGallery, korisnici koji su postigli razinu 30 ili više mogu kupiti Golden Ticket po cijeni od 4,50 € i uštedjeti 0,99€ od redovne cijene koja je bila 5,49€.

"Oduševljeni smo što imamo priliku ponuditi našu igricu ​​Manor Matters većem broju igrača širom svijeta kroz naše partnerstvo s platformom AppGallery. Nakon što smo prethodno uspješno lansirali Gardenscapes i Homescapes, uzbuđeni smo što vidimo kako Huaweijevi igrači reagiraju na nove mogućnosti igranja i radujemo se njihovom budućem iskustvu", rekao je Maxim Kirilenko, glavni direktor poslovnog razvoja u Playrixu.

Nakon dosadašnjih uspjeha Playrixa, ljubitelji restauracije mogu očekivati ​​da će tijekom sljedećih mjeseci vidjeti puno više.

Huawei nudi tehnološku podršku partnerima

Kao jedno od najbrže rastućih trgovina aplikacija, Huaweijevo partnerstvo s Playrixom pružilo je snažnu operativnu podršku koja je bila potrebna za svako lansiranje - plasirajući i Gardenscapes i Homescapes u samo nekoliko mjeseci. Manor Matters još je jedan kvalitetan primjer kako igrica može iskoristiti Huaweijevu HMS Core, integrirajući se s IAP kompletom kako bi se osiguralo neometano plaćanje i za korisnike i za programere.

"Huaweijeva podrška i smjernice tijekom procesa pokretanja i šire bili su sjajni. Veseli nas što ćemo zbog nje moći pokrenuti još jednu od naših popularnih igrica na AppGalleryju", rekao je Maxim Kirilenko, glavni direktor za poslovni razvoj u Playrixu.

Manor Matters dostupna je su od 15. lipnja 2021. putem platforme AppGallery

AppGallery - jedna od top tri platforme za distribuciju aplikacija na globalnoj razini

AppGallery je pametan i inovativan ekosustav koji programerima omogućuje stvaranje jedinstvenih iskustava za potrošače. Naša jedinstvena HMS Core omogućuje integraciju aplikacija na različite uređaje, pružajući više praktičnosti i uglađenije iskustvo - dio naše šire strategije "1 + 8 + N" u Huaweiju.

S AppGallery, vizija je napraviti otvorenu, inovativnu platformu za distribuciju aplikacija koja će biti dostupna potrošačima, a strogo štititi privatnost i sigurnost korisnika te im pružiti jedinstveno iskustvo. Kao jedna od tri najbolje trgovine aplikacije na globalnoj razini, AppGallery nudi široku paletu globalnih i lokalnih aplikacija u 18 kategorija, uključujući navigaciju i transport, vijesti, društvene mreže i još puno toga. AppGallery dostupna je u više od 170 zemalja i regija s preko 540 milijuna mjesečno aktivnih korisnika na globalnoj razini. Huawei se udružio s 2,7 milijuna programera širom svijeta, a ukupna su preuzimanja dosegla 384,4 milijarde u 2020. godini. Do kraja ožujka 2021., više od 134 000 aplikacija integrirano je s HMS Core širom svijeta.

Bogata ponuda hrvatskih aplikacija u AppGallery trgovini

Domaći korisnici u AppGallery trgovini mogu pronaći i pregršt lokalno popularnih aplikacija, a u trgovinu kontinuirano pristižu i uzbudljive nove aplikacije. Odnedavno su u AppGalleryju dostupni prvi hrvatski digitalni novčanik Aircash, streaming servis Tidal, ali i Lidl. U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. Moguće je pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a. Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma te pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Za više informacija posjetite AppGallery

Huawei je predstavio niz uređaja, poput pametnih satova, tableta koje pokreće HarmonyOS 2, uključujući Huawei Watch 3 seriju i Huawei MatePad Pro, a uz to lansirane su i najnovije True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth slušalice, Huawei FreeBuds 4.

Huawei FreeBuds 4 slušalice donose Adaptive Ear Matching (AEM) tehnologiju koja je po prvi put upotrebljena za slušalice open-fit dizajna. Automatskim prepoznavanjem oblika uha korisnika te načina nošenja, Huawei FreeBuds 4 mogu odrediti optimalne postavke poništavanja buke za svakog korisnika, omogućujući im dosljednu kvalitetu zvuka visoke rezolucije, neovisno o situaciji u kojoj ih nose. Također, potpuno novi pametni sat Huawei Watch 3 Series svojim dizajnom bit će odličan dodatak. Huawei Watch 3 serija po prvi put uključuje i senzor visoke preciznosti za mjerenje temperature kože. Donoseći nove funkcije kao što su senzor za pranje ruku i za otkrivanje pada, novi pametni satovi korisnicima će pomoći u praćenju zdravstvenog stanja i napretka u vježbanju, uz pomoć znanstveno utemeljenih rješenja, bez obzira na to kamo ih život odvede. Prednost Huawei Watch serije pametnih satova je jednostavno povezivanje s bilo kojim iOS ili Android pametnim telefonom preko Huawei Health aplikacije. iOS korisnici svoj Huawei pametni sat mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom nakon što preuzmu aplikaciju Huawei Health iz App Storea. Za Android uređaje dovoljno je skenirati QR kod koji je otisnut na pakiranju ili preuzeti AI Life aplikaciju iz AppGallery trgovine. FreeBuds 4 se također lako povezuju sa svim pametnim telefonima i pružaju vrhunsko iskustvo za svakoga. Sve su one kompatibilne su sa svim operativnim sustavima, uključujući iOS i Android. To znači da bez obzira koji pametni telefon koristite možete jednako uživati u Huawei nosivim uređajima.

18.06.2021. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh