« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
MA DA!

Pivski trbuh je prava stvar - kažu žene?!

Onaj malo poveći trbuh navodno je više atraktivniji damama od raznoraznih pločastih i definiranih pločica koje je znamo po pojmom six-pack

Ne dajte se smesti... :)
Ne dajte se smesti... :) (Arhiva)
Više o

pivski trbuh

,

muškarci

,

privlačnost

Dolaze nam dani kada svjesno pomičemo neke granice jer delicije koje se stavljaju pred nas na stolove teško je preskočiti. Iako nam sve to bilo ukusno, fino, slasno ono će ipak ostaviti traga na našem tijelu, ponajviše ako smo nešto slabijeg karaktera.

No, gospodo, imamo vijesti, imamo krasne vijesti. Ne treba nam više biti teško, ne treba nam više biti neugodno, ne trebamo se plašiti da ćemo sakupiti koji kilogram viška jer prema riječima profesora antropologije, ekologije i evolucijske biologije sa sveučilišta Yale, Richard G. Bribiescasa, višak kilograma i famozni pivski trbuh dobra su stvar.

Takozvani "trbuh tatice" dakle onaj malo poveći trbuh navodno je više atraktivniji damama od raznoraznih pločastih i definiranih pločica koje je znamo po pojmom six-pack. Spomenimo samo da prava muškarčina jako dobro zna što je pravi six-pack.

I nama je ovo pomalo čudno, ali današnje dame nekako su postale izbirljive, ali tako da će uhvatiti taticu s manje testosterona, manje mišićne mase, a više onih masnih naslagica oko struka.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

10.12.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh