« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
KOBNA LIJEČNIČKA POGREŠKA

Pinceta joj probila trbuh, pa otkrila da ju je nosila 6 mjeseci

Francuskinja u dobi od 31 godine, koja se žalila na bolove u trbuhu nakon operacije, shvatila je nakon šest mjeseci da joj je kirurška pinceta ostala u trbuhu

Fotografija vijesti
Više o

Francuska

,

liječnička pogreška

,

trbuh

,

pinceta

Nakon dviju trudnoća, Anne je odlučila podvrgnuti se abdominoplastici, operaciji zatezanja trbuha, prenosi Hina. Šest mjeseci žalila se na bolove u trbuhu koje je njezin liječnik pripisivao "posljedicama operacije".

"U petak navečer, nakon snažnog napadaja kašlja, imala sam dojam da mi se raspada trbuh, a onda sam primijetila da mi iz pupka viri komad nehrđajućeg čelika", ispričala je novinarima u Lyonu plavokosa Anne. Najprije je pomislila da je riječ o stezaljki, a zatim je s fotografija koje je snimio njezin muž shvatila da je riječ o vrhu pincete.

Tek nakon upornog inzistiranja, njezin joj je kirurg u ponedjeljak poslijepodne operativno izvadio pincetu i sad, po riječima njezina odvjetnika Jeana Sanniera, razmišlja o tužbi. "Najviše ju je pogodila neosjetljivost prema njezinoj muci. Očekivala je malo sućuti, a nije dobila ni ispriku ni objašnjenje, čak ni toliko ljudskosti da joj kaže: 'Dijelim Vašu zabrinutost'", rekao je odvjetnik.

15.02.2011. 18:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh