« Žene
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
VJEČNE ŽENSKE DILEME

Pet znakova da vas on nikad neće oženiti

Kako prepoznati da se nalazite u vezi s muškarcem kojemu je njegova sloboda važnija od toga da se konačno skrasi i ponaša u skladu sa svojim godinama?

Fotografija vijesti
Više o

vjenčanje

,

brak

,

muškarci i žene

,

ljubavne veze

Ah, zasigurno ste pomislili pročitavši naslov, još jedna od onih vječnih ženskih tema. I dok dio žena koje su se skrasile s nekim dobrim frajerom ovakve teme uglavnom doživljava kao tek neobaveznu zabavu, postoji čitava vojska žena koje se nalaze u vezama koje djeluju kao da ne idu nigdje. I doista, otvorite bilo koji forum ili podforum na internetu koji se bavi ovakvim temama i neće vam trebati dugo da naiđete na sličnu temu. Kako prepoznati da se i sami nalazite u jednoj takvoj vezi, s muškarcem kojemu je njegova sloboda važnija od toga da se konačno skrasi i ponaša u skladu sa svojim godinama? Ovih pet znakova svakako su dobar indikator. Pa krenimo.

1. Sveli ste razgovor o braku na puko moljenje

Ovo je jedan od najčešćih simptoma da se nalazite u vezi koja ne ide nigdje, a da to uopće ne primjećujete. Naime, ukoliko se vaš svaki pokušaj razgovora o mogućem braku i osnivanju obitelji svodi na to da svog partnera zapravo samo neprestano molite i uvjeravate koliko vam je to važno, budite sigurni da to nešto ozbiljno ne štima. Razmislite na trenutak - ukoliko ste u ostalim aspektima života samosvjesna i moderna žena koja točno zna što hoće i ne moli nikoga ni za što, zašto se pred vašim muškacem pretvarate u tu očajnu i nesigurnu osobu prepunu sumnji? Žao nam je, ali ukoliko se uhvatite da molite nekoga da s vama učini sljedeći logični korak, to je jasan znak da trebate krenuti dalje.

2. On čeka „pravi trenutak" za sljedeći korak

Iako na prvi pogled čekanje pravog trenutka za brak nije nužno loša ideja, mnogi je muškarci koriste kao taktiku odugovlačenja. U većini takvih slučajeva uvijek se može naći neko opravdanje i stvar koja se čeka, bilo to promaknuće, bolje ekonomske prilike, obiteljski razlozi i cijeli niz sličnih isprika. Vjerujte nam, ukoliko su nečije namjere s vama ozbiljne, lako će pronaći rješenje da se to i dogodi, unatoč nepovoljnim prilikama. Osvrnite se malo oko sebe - veliki broj ljudi svaki dan ulazi u brak unatoč činjenici da situacija nikome nije bajna. Recite mu da više ne želite slušati isprike i natjerajte ga da se konačno odluči želi li dijeliti život s vama.

3. On predlaže „probni rok" zajedničkog života

Stvar je vrlo jednostavna. Muškarci koji se žele oženiti nemaju nikakvih problema da zaprose svoju partnericu. Ne traže sve moguće načine da odgode cijelu stvar predlažući raznorazne probne rokove i periode kako bi se uvjerili da možete dobro funkcionirati skupa. Nitko ne tvrdi da trebate uletiti u zajednički život bez da imate imalo pojma kako se slažete jedno s drugime, ali budite oprezni kako se vaš „probni rok" ne bi oduljio na više mjeseci ili čak godina.

4. Zaruke bez jasno dogovorenog datuma

Bit ćemo malo cinični i zaključiti - postoji li genijalnija taktika odugovlačenja od stavljanja prstena ženi na ruku? Ukoliko ih partnerica neprestano gnjavi planovima za vjenčanje, veliki dijamantni prsten jedan je od najboljih načina da se kupi i nekoliko godina vremena. Pripazite - ukoliko ste zaručeni duže od nekoliko mjeseci, a pritom još uvijek nista dogovorili datum, šanse da ćete doista prošetati do oltara s tim čovjekom drastično opadaju. U ovom je slučaju statistika neumoljiva.

5. Odgoda vjenčanja

Ovo se najčešće radi tako da se dogovori neki datum daleko u budućnosti, a kako se taj dan počne približavati, datum se pomiče. Budite iskreni i recite - kad ste zadnji put odgodili stvar kojoj se jako veselite? Nikad? Nažalost, ni ovdje nije drukčija situacija. Ukoliko vaš partner razmišlja o odgađanju ionako daleko postavljenog datuma, budite sigurni da nešto nije u redu. Kao što smo rekli, neki su muškarci skloni vječnim zarukama kao taktici za odugovlačenje s vjenčanjem, budite oprezni da i sami ne postanete žrtva jednog takvog.

09.01.2012. 16:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh