« Seks
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
HE HE

Par stvari koje jednostavno morate znati o seksu

Neke osnove dobili ste od prijatelja, druge na internetu, treće vam je možda rekao netko od roditelja, no uvijek se dobro podsjetiti na neke manje spominjane činjenice

Neke stvari treba imati na umu ...
Neke stvari treba imati na umu ... (Shutterstock)
Više o

seks

,

stres

,

glavobolja

,

orgazam

,

imunološki sustav

,

zabavne činjenice

Seks je jedna od zabavnijih i omiljenijih aktivnosti, a uz to što nas opušta i smiruje nam živce, uz to smanjuje stres i snižava krvni tlak. Među zdravstvene blagodati možemo ubrojati i jačanje imunološkog sustava, pa vi razmislite što je bolji lijek - vrući čaj ili vrući seks.

Kad se najbolje seksati? Istraživanja su pokazala da je to vrijeme nakon fizičkih aktivnosti poput vježbanja, tijekom kojih raste razina testosterona i, posljedično, želja za seksom. To vrijedi isprobati u svakom slučaju.

>> Zanimljive činjenice o seksu iz cijelog svijeta >>

Orgazam je još jedna velika tema, a kako je više od polovine žena i muškaraca u raznim istraživanjima naglasilo kako je lakše doći do orgazma upotrebom lubrikanata, nabavite neki. Može poslužiti i kokosovo ulje koje je prirodno, traje dulje i sjajno se bori protiv gljivica, tvrde stručnjaci.

>> Ludo zabavne činjenice o seksu >>

Dobar, štoviše, bolji seks je uvijek kad se u priču uplete ljubav, jer su žene tada opuštenije, a seks za jednu noć najčešće se događa na putovanjima. No, kako je tri četvrtine žena i gotovo trećina muškaraca barem jednom glumila orgazam, možda je to bilo upravo tada ...

>> Seksi činjenice koje do sada niste znali >>

I da, za kraj - seks je najbolji lijek protiv glavobolje, zapravo, općenito diže prag boli, a nema te pilule za spavanje koja će vas bolje poslati u zemlju snova od seksa. Uživajte!

11.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh