« Seks
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Par savjeta kako dragu dovesti do orgazma

Mnogo žena ostaje uskraćeno zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, pa evo par dobrih savjeta

Zapamtite i primjenite
Zapamtite i primjenite (Arhiva)
Više o

savjeti

,

orgazam

,

ženski orgazam

Orgazam je ženama vrhunac, a muškarcima potvrda da su napravili sve što treba kako bi zadovoljili svoju dragu, no kao što dobro znamo, tu se nerijetko pojavljuju nemali problemi -  ženama treba dulje vremena da ga dožive, dok je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta.

Ipak, nije ni totoliko jednostavno - mnogo žena ostaje uskraćeno zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, stoga saznajte u nastavku kako žene najbrže svrše.

Erogene zone - nemojte zaboraviti na njene druge erogene zone. Lagano udaranje po stražnjici, grickanje uha, ljubljenje vrata, sve su to sitnice koje će dame brže dovesti do vrhunca. 

Klitoris - mnogo žena ne uspijeva svršiti samo uz penetraciju, stoga je važan dio stimulacija klitorisa koji je najosjetljiviji dio ženskog tijela. U tom se malenom području nalazi oko 8000 završetaka živaca pa ga nemojte izostaviti za vrijeme odnosa. Jezik je savršen "alat" za dobru stimulaciju, no najvažnija je samo upornost - žena mora osjetiti da nećete prestati dok ne doživi vrhunac.

Mozak - ženski um igra ogromnu ulogu kada je riječ o orgazmu. Slanje "zločestih" poruka tijekom dana o stvarima koje joj želite raditi kada se vidite ili "dirty talk" za vrijeme predigre i seksa pomažu da se žena više opusti i preda što, naravno, vodi do bržeg orgazma. 

Poza - još jedna smjernica u vodiču kako žene najbrže svrše je odabir savršene poze. Dakle, klitoris je ključan za ženski orgazam, stoga je važno izabrati položaj u kojem ćete moći stimulirati i njega. Jedna od najboljih takvih poza je misionarska u kojoj vi ležite na njoj, ali i sa zdjelicom stimulirate klitoris trljanjem o nju, dok ona drži noge na vašim ramenima. 

28.08.2018. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh