« Seks
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
ZAPAMTITE :)

G-točka i tri poze za njenu stimulaciju

Kad većini muškaraca ne bi bila potpuna nepoznanica i bijeli kit kojeg ganjaju cijeli život... ženama bi život bio sigurno ljepši

Kaubojka je dobar odabir poze :)
Kaubojka je dobar odabir poze :) (Shutterstock)
Više o

G točka

,

stimulacija

,

poze

Žene (pre)često ne mogu dostići vrhunac samo uz penetraciju, stoga u takvim situacijama veliku ulogu igra G točka. Još kad većini muškaraca ne bi bila potpuna nepoznanica i bijeli kit kojeg ganjaju cijeli život... 

Naime, prema istraživanjima iz 2017. godine, tek 18% žena uspijeva svršiti samo uz pomoć penetracije. Najčešće se zato kao glavni adut uzima klitoris, najosjetljiviji dio ženskog tijela koji najčešće omogućava ženi doživljavanje orgazma. No, postoji način kako svršiti vaginalno, tj. samo uz pomoć penetracije, a to je famozna G točka kod žena za koju mnogi smatraju da je ključ ženskog vrhunca. 

G točka nije zasebni dio ženske anatomije, već je zapravo dio klitorisa te se ne nalazi kod svake žene na jednakom mjestu što je razlog zašto često je nije jednostavno pronaći. No, jednom kada je stimulirana, G-točka može uzrokovati ženske ejakulacije (neobuzdano izbacivanje znatne količine tekućine).

Pronalazak G-točke može biti veoma kompliciran, no to ne znači da je nemoguć, a postoje i čak određene poze koje je u seksu pomažu stimulirati.

Doggy style poza odlična je za postizanje duboke penetracije pa tako i za lakše dostizanje G točke.

Slijedi poza u kojoj žena sjedi na muškarcu dok je on u ležećem položaju, a ona ima svu kontrolu nad pokretima.

Posljednja je misionarska poza, ali sa skupljenim nogama kada se stvara osjećaj trljanja čime se dodatno stimulira i klitoris. 

Tek toliko da se razumijemo - G točka ne mora biti i stopostotni vodič do orgazma, no svakako ne škodi pokušati. 

29.08.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh