« Žene
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
HE HE

Ovo nemojte očekivati od svog muškarca

Ako savršenog muškarca ne mogu naći, žene će se pokušati zadovoljiti s nekim koji će barem donekli biti dorastao njezinim kriterijima

Malo pripazite što želite ...
Malo pripazite što želite ... (Arhiva)
Više o

žene

,

savršen muškarac

,

najbolji muškarac

Žene i dalje sanjaju savršenog muškarca, no ako takvog ne mogu naći, pokušat će se zadovoljiti s nekim koji će barem donekli biti dorastao njezinim kriterijima. Naravno, pametno je pripaziti što želite ... jer bi vam se moglo obiti o glavu. 

Ako ste na prvih par mjesta liste stavili izgled, razmislite još jednom - za takvim će se muškarcem okretati druge žene i bit ćete stalno sumnjičavi i ljubomorni. Treba li vam to? Možda da, ali i zgodni frajeri mogu vas razočarati, stoga, pomaknite izgled malo niže na listi prioriteta. 

>> Osobine savršenog muškarca >>

Ako, primjerice, želite da vaš muškarac ima super posao sa super plaćom, to u teoriji izgleda sjajno, no u praksi je potpuno drugačije - takav posao zahtijeva od njega da mu se potpuno posveti, što znači da neće imati vremena za vas. 

>> Savršen muškarac ne postoji >>

Bogatstvo je, naravno, često na popisu želja, ali i tu je situacija prilično nezgodna - takvih ima malo, pa ako ćete čekati da naletite na jednoga, moglo bi vam prohujati vrijeme uzalud.

>> Kakav treba biti savršen muškarac >>

I tako dolazimo do prilično važne stvari - bilo bi sjajno da vam se interesi poklapaju, no to sigurno nije garancija uspješne veze. Ne tražite nekoga tko voli iste bendove kao i vi i voli sve što volite i vi, drugačiji interesi mogu upravo pridonijeti kvaliteti veze i održati je zanimljivijom puno duže nego da živite s osobom koja je vaša kopija. 

01.02.2016. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh