« Žene
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Kako obradovati svog džentlmena za Valentinovo

Ako kod kuće imate pravog džentlmena, život vam je lak čak i za Valentinovo, jer za takve uvijek postoje dobri pokloni - evo par sjajnih ideja

Pravog džentlmena lako je obradovati
Pravog džentlmena lako je obradovati (Arhiva)
Više o

Valentinovo

,

pokloni za Valentinovo

,

džentlmen

,

pokloni za njega

Njegovati gospodina i navike gospodina uopće ne mora biti financijski teško. Većina toga ovisi o ponašanju i navikama vašeg muškarca, o njegovom stilu, ali podosta i o vama.

U nastavku donosimo nekoliko prijedloga poklona za Valentinovo za vašeg džentlmena koji će ga u najmanju ruku obradovati, ako ne i privremeno izbaciti iz takta, a vama će ostaviti dovoljno prostora i za neku sitnicu za vas (iako će se on pobrinuti za to).

Humidor za cigare - jer gospodin voli dobru cigaru

Cigare imaju jednu specifično mjesto u životu muškarca, vašeg džentlemena. Ukoliko voli s vremena na vrijeme zapaliti cigaru, humidor je idealan poklon, bez obzita ako ga već ima.

Ukoliko nije ljubitelj cigara, ovo može biti odličan segment njegovog prostora s kojim će se hvaliti svojim prijateljima.

Dekanter - kava, viski i cigara, nema boljeg

Ovo je idealan poklon za vašeg ljubitelja viskija jer postoje nastavci. Ove godine mu poklonite dekanter.

Nadalje, svaki ljubitelj viskija zna da njegova voda života u staklenoj flaši gubi kvalitetu, stoga za slijedeću godinu razmišljajte o maloj drvenoj (hrastovoj) bačvi za držanje viskija. 

Još par sjajnih ideja potražite na portalu Gentleman.hr

06.02.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh