« Žene
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Savršene grudi mogu se očuvati

Veći grudnjak, okolišni čimbenici i viši BMI, indeks tjelesne mase, glavni su krivci za ne tako privlačan dekolte, pa evo par dobrih savjeta

Savršene grudi mogu potrajati ...
Savršene grudi mogu potrajati ... (Arhiva)
Više o

savjeti

,

grudi

,

ženske grudi

,

savršene grudi

Grudi su ponos, no istovremeno i jedna od većih muka žena jer nakon nekog vremena priroda i gravitacija počnu raditi probleme, kao i godine.

Ukratko, što će vam poružniti grudi? Veći grudnjak, okolišni čimbenici i viši BMI, indeks tjelesne mase, glavni su krivci za ne tako privlačan dekolte. Kako se rijetko događa da obje blizanke žive u jednakim uvjetima, bile su idealna populacija za istraživanje.,

Usporavanje starenja grudi nije toliko komplicirano, važna je svakodnevna njega hidratantnim kremama i zamjenska hormonska terapija, a vjerovali ili ne, i dojenje pomaže. Doduše, više trudnoća će malo ubrzati starenje dojki, no isto će napraviti i alkohol i pušenje.

Vrijedi znati i da hidratacija pomaže u prevenciji bora, kao i kod cijele kože, a kako dojenje poboljšava kvalitetu kože, na taj se način nadomješta negativna strana promjene veličine i oblika dojki nakon dojenja.

31.01.2016. 21:36:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh