« Putovanja
objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana
NAPOKON

Otvaraju se saune i hotel u Termama Tuhelj

Službeno započela ljetna sezona u Termama Tuhelj. Od prošlog vikenda otvoreni Vodeni planet i kamp Vita*****, a od sljedećeg petka hotel Well**** i saune, uz popust do 50 posto na smještaj u prva četiri tjedna

Uživajte!
Uživajte! (Arhiva)
Više o

Terme Tuhelj

,

otvorenje

Jedva ste čekali zaplivati, opustiti se uz dobru knjigu na ležaljci, popiti omiljeni sok ili koktel, povesti djecu na izlet? Sjajna vijest za ljubitelje vodenih atrakcija, kupanja i sunčanja! Otvoren je Vodeni planet Terma Tuhelj, mjesto na kojem nestaju sve brige.

Neka vas najave nižih temperatura i pljuskova ne obeshrabre. Ovdje nema vremenskih neprilika, pa čak i ako krenu kapi kiše zabava se nastavlja na zatvorenim bazenima.

Odi, gdje vrije život!

Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro - najmlađi će uživati u Tuhi Landu, a oni malo stariji neće propustiti vodenu zmiju i Black Hole tobogan.  Čarobni Vodeni planet s ljekovitom termalnom vodom, valovima, gejzirima, podvodnim masažama, vodenom rijekom i toboganima, jednako privlači i roditelje koji jedva čekaju opuštanje u saunama.

„Iznimno nas raduje što smo počeli s radom na najzabavniji način - otvaranjem Vodenog planeta. Isti dan otvorili smo i kamp, a idući petak, 5. lipnja, napokon otvaramo hotel Well**** i Svijet sauna. Zdravlje i sigurnost gostiju na prvom su mjestu pa se naši zaposlenici pridržavaju strogih smjernica koje uključuju iznimno snažne mjere higijene i dezinfekcije, a gosti na našim internet stranicama mogu doznati sve o poznatim mjerama", ističu u Termama Tuhelj.

Sve vas koji se pripremate na zasluženo wellness break putovanje, razveselit će informacija da je smještaj u prva četiri tjedna nakon otvorenja povoljniji do 50 posto.

04.06.2020. 10:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Sasa
    03.08.2020. 10:15
    Vise sam za spa intimo apartmane, higijena je bolja u ovo vreme korona virusa.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh