Metro-portal.hr

objavljeno 04.06.2020. 10:29:00
NAPOKON

Otvaraju se saune i hotel u Termama Tuhelj

Službeno započela ljetna sezona u Termama Tuhelj. Od prošlog vikenda otvoreni Vodeni planet i kamp Vita*****, a od sljedećeg petka hotel Well**** i saune, uz popust do 50 posto na smještaj u prva četiri tjedna

Uživajte!
Uživajte! (Arhiva)

Jedva ste čekali zaplivati, opustiti se uz dobru knjigu na ležaljci, popiti omiljeni sok ili koktel, povesti djecu na izlet? Sjajna vijest za ljubitelje vodenih atrakcija, kupanja i sunčanja! Otvoren je Vodeni planet Terma Tuhelj, mjesto na kojem nestaju sve brige.

Neka vas najave nižih temperatura i pljuskova ne obeshrabre. Ovdje nema vremenskih neprilika, pa čak i ako krenu kapi kiše zabava se nastavlja na zatvorenim bazenima.

Odi, gdje vrije život!

Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro - najmlađi će uživati u Tuhi Landu, a oni malo stariji neće propustiti vodenu zmiju i Black Hole tobogan.  Čarobni Vodeni planet s ljekovitom termalnom vodom, valovima, gejzirima, podvodnim masažama, vodenom rijekom i toboganima, jednako privlači i roditelje koji jedva čekaju opuštanje u saunama.

„Iznimno nas raduje što smo počeli s radom na najzabavniji način - otvaranjem Vodenog planeta. Isti dan otvorili smo i kamp, a idući petak, 5. lipnja, napokon otvaramo hotel Well**** i Svijet sauna. Zdravlje i sigurnost gostiju na prvom su mjestu pa se naši zaposlenici pridržavaju strogih smjernica koje uključuju iznimno snažne mjere higijene i dezinfekcije, a gosti na našim internet stranicama mogu doznati sve o poznatim mjerama", ističu u Termama Tuhelj.

Sve vas koji se pripremate na zasluženo wellness break putovanje, razveselit će informacija da je smještaj u prva četiri tjedna nakon otvorenja povoljniji do 50 posto.

04.06.2020. 10:29:00
http://metro-portal.hr/otvaraju-se-saune-i-hotel-u-termama-tuhelj/125527/