« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
ZA SJAJAN IZGLED

Otkrivena tajna sjajnog izgleda Cameron Diaz - obrnuta prehrana

Poznata glumica ujutro u tijelo unosi ugljikohidrate da bi dan završila jedući povrće i unoseći proteine

Cameron Diaz
Cameron Diaz (Getty Images)
Više o

dijeta

,

prehrana

,

Cameron Diaz

Trener poznate glumice i ljepotice Cameron Diaz otkrio je javnosti da je za njen sjajan izgled odgovorna takozvana 'obrnuta prehrana' - ujutro jede ugljikohidrate, a proteine i povrće navečer.

Teddy Bass, osoba kojoj je posao brinuti se za dobru formu i izgled 38-godišnje plavuše, kaže da Diaz pazi što jede, te da, iako obično ima uravnotežen plan prehrane, ne plaši se uživati s vremena na vrijeme u kalorijskim bombama i delikatesama, piše portal Contactmusic.com.

„Njena prehrana je obrnuta što znači da na početku dana jede ugljikohidrate pa zatim počinje jesti manje i navečer unosi proteine i povrće", kazao je Bass. „Ona će jesti brzu hranu bez problema ako joj se jede, ali ako želi hamburger, uzet će samo pokoji griz", rekao je trener.

20.02.2011. 09:45:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZarađujemMasno
    20.02.2011. 10:35
    pa nije to obrnuto niti je ikakva tajna, ugljikohidrati ujutro jer to te zadovolji a stigneš potrošiti kasnije vlakna vitamini i protein što nije čista energija pa se neće skladištiti a održavat će mišičnu masu to su ono osnove neke održavajuće dijete a ne nikakva tajna i obrnutost
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh