« Život
objavljeno prije 14 godina
OBITELJ ZAPANJENA

Ostavila nasljedstvo od 12 milijuna dolara - psima

Bogata nasljednica izazvala je pravni skandal nakon što je ostavila 12 milijuna dolara svojim voljenim kućnim ljubimcima

Fotografija vijesti
Više o

psi

,

nasljedstvo

,

skandal

,

roditelj

,

Alicia Grimaldi

Kad je Gail Posner umrla u dobi od 67 godina, već je dogovorila da se njezinoj chihuahui i preostala dva psa prepusti fond od 3 milijuna dolara te vila na plaži u Miamiju vrijedna 9 milijuna. No psi nisu jedni dobitnici ovog ludog aranžmana. Grupa tjelohranitelja i spremačica nagrađena je sa 27 milijuna dolara i pravom da besplatno žive u vili sve dok se skrbe za životinje.

Frapiran cijelom situacijom, njezin sin podigao je parnicu kako bi osporio posljednje želje svoje očito neuračunljive majke. Bret Carr tvrdi kako mu je majka bila drogirana lijekovima protiv bolova te manipulirana da potroši fantastične svote na pse, posebice chihuahu Conchitu koja je regularno pohodila toplice, imala osoblje koje se brinulo za nju, vlastitu garderobu te ogrlicu od dijamanata.

Carr navodi kako je osoblje vile nagovorilo njegovu majku da promijeni svoju originalnu oporuku 2008., te utjecalo na nju da mu ostavi samo milijun dolara. Uz sve, dodaje kako mu je majka nagovorena da unajmi publicista koji će promovirati Conchitu kao jednog od ˝najrazmaženijih pasa na svijetu˝. Pas joj je pravio društvo na poslovnim sastancima, a smatra se kako mu je kupila vlastiti Range Rover da ga vozi na pedikure, manikure i u toplice. Na kraju se odlučila psu darovati svoj zlatni Cadillac, a sebi je kupila novi.

Posner, koja je preminula u ožujku rođena ja kao bogatašica. Njezin otac bio je Victor Posner, poznati američki poduzetnik i filantrop.

18.06.2010. 09:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh